×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : جمعه, ۲۰ مهر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم ‌نخودی بلوچستانی (Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum)

اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی با نام علمی Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum(از خانواده نعناعیان ) در تیرماه ۱۳۷۵ از منطقه سیاهو در شمال بندرعباس جمع آوری و با روش تقطیر با آب استخراج شد. راندمان این عملیات ۵/۰ درصد بود. اسانس حاصل با استفاده از روشهای کروماتوگرافی گازی تجزیهای و متصل به طیف نگار جرمی بررسی شد. ضریب بازداری اجزای اسانسی محاسبه و همراه با طیفهای جرمیشان با استاندارد مقایسه گردید. در مجموع بیست و نه ترکیب در این اسانس شناسایی شد. مواد عمده این اسانس عبارتند از: آلفا- پینن (۶۰/۳۶%)، بتا-پینن (۱۶/۱۴%) و بتا-کوببن (۰۴/۵%).

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.