اهواز-رییس مرکز رشد فناوریهای دارویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تبدیل سه داروی گیاهی به محصول، پروژههای جاری مرکز هستند، گفت: مراحل فرمولاسیون این داروها انجام شده و پس از تکمیل فرایندهای بالینی بهصورت محصول تهیه و روانه بازار می شود.
دکتر علی اصغر همتی با بیان اینکه این داروها مشابه خارجی ندارد و از گیاهان بومی کشور تهیه شدهاست اظهارداشت: این داروها بزودی به دو شکل موضعی برای ترمیم زخم و التهابات پوستی و خوراکی، برای انواع بیماریهای التهابی و قلبی و عروقی تهیه میشوند.
وی افزود: کارهای تحقیقاتی روی این گیاهان حدود چهار سال پیش در دانشکده داروسازی اهواز آغاز شدهاست.
همتی با تاکید بر اینکه هدف از راهاندازی این مرکز، تبدیل ایدههای نو در حوزه فناوریهای دارویی به محصول است گفت: مرکز رشد از هر ایده و فکری که مراحل پژوهشی آن طی شده باشد و در آستانه تبدیل به محصول باشد، استقبال میکند.
رییس مرکز رشد فناوری های دارویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: صاحبان ایده میتوانند به عنوان شرکتهای دانش بنیان و فناور در مرکز مستقر شده تا ضمن برخورداری از حمایتهای مرکز، برای تبدیل طرح خود به محصول از مزایای ویژهای مانند استفاده از معافیتهای مختلف مالی و مالیاتی، وامهای کمبهره، بودجههای تخصیص یافته از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و امکانات آموزشی و آزمایشگاهی مراکز علمی، بهرهمند شوند.
وی با تاکید بر اینکه این مرکز فعالیتهای تحقیقاتی انجام نمیدهد بلکه روی نتیجه تحقیقات انجام شده کار میکند گفت: در حال حاضر مرکز از امکانات و آزمایشگاههای دانشکده داروسازی استفاده میکند که البته قرار بود مجموعه آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی به آن واگذار شود و آزمایشگاههای این دانشکده در محل دیگری استقرار یابد اما با توجه به آماده نشدن مجموعه آزمایشگاههای این دانشکده، هنوز این اقدام صورت نگرفتهاست.
همتی همچنین به تلاش دانشگاه برای طراحی یک کارخانه داروسازی در اهواز اشاره و تصریح کرد: زمین موردنیاز برای اجرای این پروژه فراهم است و به دنبال تأمین بودجه لازم هستیم.
رییس مرکز رشد فناوریهای دارویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: بهزودی تجهیزاتی به ارزش حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای مرکز خریداری میشود.
منبع: ایرنا کد خبر:۸۰۳۵۴۷۱۳ (۲۸۹۵۵۳۶)
https://medplant.ir/?p=79