نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که جینکو قادر است جلوی پیشرفت بیماری آلزایمر را بگیرد و علائم آن را کمتر کنند. البته نتایج پژوهشها گاهاً متضاد از آب در آمده است. به عنوان مثال در سال ۲۰۰۸ محققان آمریکایی روی ۳۰۰۰ داوطلب بررسیهایی انجام دادند و هیچ تأثیر مشهودی از این گیاه برای مقابله با زوال قدرت عقل مشاهده نکردند. اما بر عکس نتایج پژوهشهای سال ۲۰۱۰ نشان میدهد که جینکو روی عملکرد قدرت درک ذهنی انسان تأثیر مثبتی میگذارد.
جینکو به صورت کپسول در داروخانهها و عطاریها موجود است. داروهای دیگری نیز وجود دارد که از این گیاه درست شدهاند. با پزشک خود مشورت کنید و در صورت لزوم از خواص این گیاه بهرهمند شوید.
از آن جایی که جینکو باعث بهبود جریان خون و اکسیژن رسانی به بافتها میشود میتواند باعث نعوظ بهتر آقایان شده و به این ترتیب لذت جنسی آنها را بالا ببرد. نتایج یک پژوهش آلمانی که روی ۶۰ مرد انجام شد نشان میدهد مصرف روزانه ۶۰ میلی گرم جینکو بعد از دو ماه مشکل زود انزالی آنها را بهبود داده است.
نتایج پژوهش دیگری که در سال ۱۹۹۸ منتشر شد نشان میدهد که این گیاه برای رفع ناتوانی جنسی ناشی از مصرف داروهای ضدافسردگی مفید است.
برای مقابله با مشکلات جنسی میتوانید از کپسولهای موجود در داروخانهها یا عطاریها استفاده کنید. توصیه میکنیم اول با پزشک یا داروساز مشورت کنید.
جینکو جریان خون در مویرگها را تحریک میکند و به این ترتیب میتواند باعث تسکین وز وز گوش شود
جینکو برای سلامت رگها مفید است. اول به این دلیل که این گیاه حاوی ترکیباتی است که به افزایش قطر رگها کمک کرده و باعث گردش خون بهتری میشود. دوم به این دلیل که ترکیبات موجود در این گیاه از انباشته شدن چربیها و جرمها در رگها که در نهایت به تصلب شرایین منجر میشود پیشگیری میکند. نتیجه این میشود که این گیاه خطر تشکیل لخته و در نهایت سکتهی قلبی و مغزی را کاهش میدهد.
میتوانید با پزشک یا داروساز مشورت کرده و از کپسولهای این گیاه استفاده کنید.
وز وز گوش یک حالت آزار دهنده است که معمولاً درمان معجزه آسایی هم ندارد. با این حال یک راه حل ساده دارد: گیاه جینکو.
جینکو جریان خون در مویرگها را تحریک میکند و به این ترتیب میتواند باعث تسکین وز وز گوش شود. با وجود اینکه نتیجهی برخی از پژوهشها از بی تأثیر بودن این گیاه حکایت میکنند در عوض نتایج پژوهشهای اخیر نشان میدهد که جینکو برای تسکین وز وز گوش به خصوص اگر کمتر از یک سال از شروع آن گذشته باشد موثر است.
یک قاشق چایخوری برگ خشک گیاه جینکو را با یک فنجان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و میل کنید. هر روز ۳ فنجان از این جوشانده بنوشید. اگر دو به شک هستید نظر پزشک یا عطار را جویا شوید.
آیا در فصل سرما انگشتانتان سفید، سرد و بی حس میشوند؟ احتمال دارد که دچار اختلالی در گردش خون شده باشید که به آن بیماری رینود میگویند. در ۹۰ درصد موارد مسئلهی مهمی نیست. اما با این حال بیماری یا پدیده رینود آزار دهند و دردناک است. در این مورد نیز جینکو میتواند راه گشا باشد. سازمان جهانی سلامت تأثیر مثبت این گیاه را برای درمان بیماری رینود تایید کرده است.
برای درمان این پدیده از داروهایی که از جینکو تهیه میشود مثل قرص تاناکان استفاده کنید. بهتر است اول با پزشک مشورت کنید.
معمولاً گیاه جینکو عوارض خاصی ندارد اما امکان دارد در بعضیها مصرف این گیاه باعث سردرد، مشکلات دستگاه گوارش (مثل اسهال، نفخ) و آلرژی شود.
مشکلات گردش خون سرخرگی، تصلب شرائین مغزی، ادم مغزی، نارسایی عروق مغزی، ناشنوایی گوش داخلی، کاهش بینایی و شنوایی در اثر نارسایی عروق، اختلال در حافظه یا قدرت تمرکز، لنگی متناوب پاها در نتیجه انسداد عروق و نرسیدن خون کافی به آنها، رتینوپاتی (اختلال در شبکیه چشم)، سرد شدن انتهای دست ها و پاها به دلیل نرسیدن خون کافی به رگ های محیطی، تضعیف حافظه کوتاه مدت، زنگ زدن گوش ها (با منشاء عروقی)، بیماری های عروقی، سرگیجه (با منشاء عروقی) .
این گیاه دارویی به خصوص در بیماری آلزایمر و دمانس مغزی (اختلال در حافظه به دلیل پیری یا بیماری) مفید است. این داروی گیاهی به شکل کپسول، قرص یا شربت وجود دارد
کپسول یا قرص این داروی گیاهی را در دهان گذاشته و با یک لیوان پر از آب ببلعید. برای تاثیر بهتر این مکمل و در شرایطی که معده ی حساسی دارید، شربت، چای یا فرم تزریقی این دارو توصیه می شود. شما می توانید همراه غذا یا بدون غذا آن را بخورید.
هپارین، وارفارین، کومارین و هر نوع داروی کاهش دهنده غلظت خون. همچنین اگر آسپرین با تجویز پزشک و طبق یک برنامه، بطور مرتب مصرف می شود، ممکن است با Ginkgo تداخل کند.
اگر Ginkgo بطور صحیح مصرف شود، اثرات جانبی آن خیلی کم است. ولی هرگاه شما مدتی بعد از مصرف Ginkgo علائم زیر را مشاهده کردید، فوراً مصرف دارو را قطع کنید و آن علائم را به پزشک خود اطلاع دهید:
واکنش حساسیت شدید مثل تب، تورم رگ های خونی، ادم یا خیز، درد عضلات یا مفاصل، خونریزی در چشم، خونریزی زیرپوستی، مشکلاتی در انعقاد خون.
معمولاً رفع این اثرات جانبی نیاز به درمان پزشکی ندارد، ولی اگر این عوارض جانبی ادامه پیدا کرد یا تشدید شد، مصرف دارو را قطع کنید و به پزشک اطلاع دهید.
سردرد، بداخلاقی، تهوع، بی قراری و جوش از سایر عوارض جانبی می باشند.
*هنگام مصرف Ginkgo به چه چیزهایی باید دقت کنم؟
قبل از خرید این داروی گیاهی، برچسب آن را به دقت بخوانید، زیرا مواردی دیده شده است که یک داروی گیاهی داروی اجزاء اصلی و فعال که دارای اثرات درمانی هستند، نمی باشد.
همیشه سعی کنید از یک داروخانه ی معتبر، این داروی گیاهی را تهیه کنید و دقت کنید که استاندارد باشد و تقلبی نباشد.
*کجا باید آن را نگهداری کنیم؟
دور از دسترس کودکان در یک محل نگهداری کنید. در دمای اتاق (۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد) باشد. گیاه تازه ی Ginkgo و فرم تزریقی و شربت آن را در یک محفظه ی بدون هوا، خشک و تاریک نگه دارید.
اگر تاریخ انقضای دارو تمام شده بود، باقیمانده ی آن را دور بریزید.
* آیا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد این داروی گیاهی به ما بدهید؟
جینگو بیلوبا یکی از قدیمی ترین انواع درخت هاست و حدس زده می شود که قدمت ۲۰۰ میلیون ساله داشته باشد. درختی مقاوم با برگ های سبز روشن و به شکل بادبزن است. طول این درخت حدود ۳۸ متر است. درخت ماده در فصل پاییز میوه می دهد که شبیه آلو است
برگ ها و دانه درون میوه ی این درخت، خواص دارویی دارند، ولی گوشت میوه ی آن سمی است و باید با احتیاط به آن دست زد و آن را استفاده کرد. این گیاه اغلب به عنوان یک داروی گیاهی مصرف می شود.
Ginkgo یک گیاه دارویی است که جریان خون را در دست ها و پاها افزایش می دهد و باعث بهبود کار مغز و تقویت حافظه ی کوتاه مدت می شود.
این گیاه دارویی خون رسانی را به مغز افزایش می دهد، در نتیجه باعث می شود قند بیشتری وارد سلول های مغزی شود و انتقال پیام های عصبی را تقویت می کند.
Ginkgo دارای خواص آنتی اکسیدانی است، زیرا باعث تقویت عمل پلاکت های خونی و سلول های عصبی و افزایش خون رسانی به سیستم عصبی و مغز می شود.
همچنین ویسکوزیته (غلظت و چسبندگی) خون را کاهش می دهد.
باعث گشاد شدن رگ های خونی می شود.
تخریب شبکیه چشم را که در نتیجه ی تخریب ماکولار رخ می دهد، کاهش می دهد.
از کری ناشی از کاهش خون رسانی (جریان خون) جلوگیری می کند.
https://medplant.ir/?p=6027