به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از فارس، سیدعلی جوادی صبح امروز در نخستین کارگروه طب سنتی شهرستانهای استان خراسان شمالی اظهار کرد: افرادیکه در این رشته فعالیت دارند در کارشان اخلاق و معنویت را ممزوج کردهاند و از دانش بومی طب سنتی اسلامی بهره میبرند.
وی اضافه کرد: در طب سنتی ایران و طب اسلامی تمامی غذاهای گرم و تر غذاهای خون ساز هستند اعم از میوهها، سبزیجات، دانهها، لبنیات و فرآوردههای دامی و گوشتی است.
جوادی گفت: تمامی کارشناسان رشتههای مختلف علوم اجتماعی، صنعت، معماری، کشاورزی، طب نجوم، تعلیم و تربیت، علوم سیاسی نیز به طور کامل از این علم در موضوعات مورد بحث خود استفاده میکردند و ساختار نظام علمی خود را بر مبنای مزاج شناسی استوار میساختند.
این استاد طب سنتی اسلامی کشور تصریح کرد: از این رو امروزه مردم به دنبال طب سنتی هستند که از وجود گیاهان دارویی منطقه استفاده کنند تا آسیبهای شیمیایی را برای درمان خود به دنبال نداشته باشند پس همه متولیان امور باید در این راستا گام بردارند.
وی یادآور شد: در حال حاضر در استان خراسان شمالی ۱۰۰ نفر به عنوان فعال و غیر فعال در زمینه طب سنتی اسلامی مشغول فعالیت هستند و از دانش بومی علمی منطقه برای درمان بیماران خود که مقرون به صرفه است استفاده میکنند.
به گزارش فارس، در این کارگروه طب سنتی اسلامی استان، پس از برگزاری انتخابات به صورت کتبی و آرای مخفی قدرتالله نامدارپور به عنوان نماینده موسسه حجامت و انجمن طب سنتی اسلامی کشور در خراسان شمالی انتخاب شد.
کارگروه طب سنتی اسلامی استان خراسان شمالی در فاروج با هدف ایجاد هماهنگی در بین اعضاء و آشنایی با آیین نامههای مربوطه، ارائه موضوعات پژوهشی و مقالات طب سنتی و اسلامی، آشنایی با تجارب همکاران طبیب و برگزاری دورههای آموزشی در قالب کلاسها، گردهماییها و سمینارها برگزار شد.
همچنین در پایان به ۲۶ هزار نفر از افرادی که نخستین دوره آموزشی طب سنتی اسلامی را به مدت یک سال با موفقیت سپری کرده بودند به آنان گواهینامه آموزش ارائه شد.
نخستین کارگروه طب سنتی شهرستانهای استان خراسان شمالی در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فاروج برگزار شد.
https://medplant.ir/?p=5052