×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

بررسی بیماری حساسیت و درمان گیاهی آن و ….

                                                           حساسیت (هیستامین)

عده اى وقتى غذایى را مى خورند مبتلا به کهیر، اگزما، ورم پوست، تنگى نفس، زکام یونجه و غیره مى شوند. این حالت را حساسیت مى نامند.

مثلا بعضى نسبت به پر مرغ یا پر قو حساسیت دارند و همین که روى تشک پر بخوانند مبتلا مى شوند و خود علت بیمارى را نمى دانند.

عده اى این حساسیت را نسبت به مرغ، کبوتر، چلچله و سگ دارند، یعنى همین که دست روى پشت گربه مى کشند حساسیت در آنها تولید مى گردد.

 این حالت عرضى است، یعنى ممکن است شما سالها توت فرنگى بخورید و مبتلا به کهیر نشوید ولى یک روز که مثل همیشه توت فرنگى خوردید مبتلا به کهیر گردیده و از آن تاریخ به بعد نسبت به توت فرنگى حساسیت پیدا نمایید.

اما این نکته را بدانید که ممکن است شما نسبت به خود توت فرنگى حساسیت نداشته باشید، بلکه نسبت به قارچهایى که روى آن مى نشیند حساس باشید، لذا باید آن را خوب بشویید و بعد میل نمایید. اگر در بدن شما سودا و کهیر ظاهر نشد بدانید که حساسیت شما مربوط به همان قارچها بوده است، ولى اگر باز هم احساس ناراحتى کردید و دانستید که توت فرنگى در شما ایجاد حساسیت مى کند دیگر نباید آن را بخورید و در صدد معالجه ی خود باشید.

علت حساسیت هنوز به درستى کشف نشده است. بعضى آن را ارثى مى دانند و عده اى آن را نتیجه ی یکى آز هورمونهاى بدن مى دانند. عده اى مى گویند میکربها و قارچها و ویروسهاى موجود در این غذاها باعث ترشح هیستامین بدن شده و تولید عوارضى مى نمایند که حساسیت نام دارد.

در هر حال حساسیت یک نوع بیمارى است که در بین عده اى از مردم دیده مى شود. حساسیت نسبت به داروها نیز زیاد است وعده اى به هیچ وجه نمى توانند املاح گنه گنه را تحمل نمایند وعده اى نسبت به آسپرین حساس مى باشند.

این بیمارى نیز مانند سایر امراض، نتیحهء ضعف مزاج و سوء تغذیه مى باشد و کسانى که خوب غذا مى خورند به این بیماریها دچار نمى شوند.

عده اى از دانشمندان مرض حساسیت را بى علاج دانسته و توصیه مى نمایند اشخاصى که نسبت به غذا یا دارویى حساس هستند مادام العمر نباید آن را بخورند و فقط عوارض ناشیه از آن را مداوا نمایند.

عده اى هم آن را عرضى دانسته و معتقدند که ممکن است پس از چندى مخصوصا اگر آن ماده را به تدریج و کم کم بخورند معالجه شده حساسیتشان از بین برود.

آنچه مسلم است ویتامین (ث) در رفع سموم حساسیت نتیحه ی مطلوب داده است. چنانچه مبتلا به حساسیت هستید تا مى توانید گوجه فرنگى، فلفل سبز و انواع مرکبات را زیاد بخورید. ویتامین (آ) نیز به آن اضافه نمایید. ویتامین (آ) نیز اخیرا وارد عمل معالجه ی حساسیت شده و نتیجه ی خوبى داده است.




طبقه بندی:
درمان گیاهی
، 

برچسب ها:
هیستامین،
حساسیت،
درمان حساسیت،
درمان گیاهی،
آنتی هیستامین،
درمان گیاهی حساسیت،

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.