شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی کتاب ارزشمند “روش های استخراج، خصوصیات کیفی و کاربردهای اسانس های گیاهی” که در سال ۲۰۲۳ توسط انتشارات الزویر (آکادمیک پرس) در ۵۰۸ صفحه منتشر شده است را به شما مخاطبین گرامی تقدیم می نماید. این کتاب عمدتا توسط محققین کشورهای هند و پاکستان گردآوری شده است و حاوی نکات جالبی در مورد تکنیک های آزمایشگاهی و صنعتی استخراج اسانس ها، آنالیز و کاربردهای برخی از مهمترین اسانس های گیاهی می باشد. سرفصل های این کتاب به شرح زیر می باشند:
۱٫ اسانس در گیاهان: فیزیولوژی گیاهی، ترکیبات شیمیایی و تنوع طبیعی روغن ها
۲٫ استخراج و آنالیز اسانس ها: روش های استخراج اسانس ها در آزمایشگاه و صنعت بهمراه نحوه آنالیز ترکیبات آنها
۳٫ کاربردهای اسانس ها (رایحه درمانی، صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی)
۴٫ اسانس اسطوخودوس
۵٫ اسانس نعناع فلفلی
۶٫ اسانس چوب صندل
۷٫ اسانس یاس
۸٫ اسانس مرکبات (گریپ فروت، پرتقال، لیمو)
۹٫ اسانس اکالیپتوس
۱۰٫ اسانس خانواده چتریان (شوید، انجدان رومی، جعفری)
۱۱٫ اسانس خانواده نعناعیان (رزماری، آویشن، نعناع، ریحان)
۱۲٫ اسانس میخک
۱۳٫ اسانس زنجبیل
۱۴٫ اسانس دارچین
۱۵٫ اسانس جوز هندی (جوز بویا)
۱۶٫ اسانس چوب رز
۱۷٫ اسانس ارس
۱۸٫ اسانس نعناع هندی (پاچولی)
۱۹٫ اسانس مریم گلی کبیر
۲۰٫ اسانس درخت چای
.
.
https://medplant.ir/?p=36542