- نویسنده : فائزه رضواني نيا
- 05 مارس 2023
- کد خبر 36461
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر مهدی سیف سهندی یکشنبه ۱۴ اسفند ماه، در بازدید از شرکت گیاهان دارویی پرند و پردیس عصاره کاشمر بر حمایتهای معاونت علمی ریاست جمهوری در راهاندازی مرکز رشد و مرکز تخصصی بینالمللی گیاهان دارویی و تقویت و توسعه کشت گیاهان دارویی و زنجیره تولید گیاه آنغوزه در منطقه به عنوان طرح پایلوت تأکید کرد.
وی ابراز امیدواری نمود؛ با تفاهمنامه سه جانبه فی مابین ستاد توسعه علوم و فنون گیاهان دارویی، شرکت پردیس عصاره و جهاد کشاورزی کاشمر مبدأ تحولات خوبی در گیاهان دارویی استان و کشور باشیم.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی با بیان اینکه سهم گیاهان دارویی در بازار دارویی کشور ۵ تا ۷ درصد است و باید به ۲۰ درصد برسد، اظهار کرد: اکنون حدود ۱۵۰ سلامتکده و ۸۰۰ شرکت در حوزه گیاهان دارویی در کشور فعالیت دارند.
وی تأکید کرد: پژوهشهای صورت گرفته در گیاهان دارویی باید منطبق با بازار باشد و تأمین نیازهای کشور مدنظر قرار گیرد، هم اکنون ۸۰۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد که ۲۵۰۰ گونه دارای خواص گیاهی و ۱۸۰۰ گونه نیز بومی و مختص ایران است.
فرماندار شهرستان کاشمر در این بازدید با اشاره به وجود کارخانههای گیاهان دارویی پرند و پردیس عصاره و مرکز رشد جهاد دانشگاهی در منطقه گفت: گیاهان دارویی یکی از مزیتهای نسبی و رقابتی شهرستان محسوب میشود.
امیر دائی صراف تأکید کرد: باید در راستای شکلگیری زنجیره ارزش تولید گیاهان دارویی در شهرستان برنامهریزی و حمایت کنیم.
وی تصریح کرد: نیازمند توجه و نگاه ویژه معاونت علمی ریاست جمهوری به حوزه گیاهان دارویی در شهرستان هستیم تا با تسهیلگری راهگشای مسیر برای پیشبرد اهداف مجموعههای تولیدی باشند.
فرماندار کاشمر گفت: مجموعههای فعال در بخش گیاهان دارویی اگر حمایت شوند میتوانند در راستای مسئولیت اجتماعی و توسعه کسب و کار در افزایش اشتغال منطقه نقشآفرینی نمایند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت گیاهان دارویی پرند و پردیس عصاره و مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان کاشمر بازدید کرد.
این بازدید با هدف آشنایی توانمندیها و ظرفیتهای شرکت پردیس عصاره و گیاهان دارویی پرند و مرکز تحقیقات کشاورزی و دانشکده کشاورزی انجام شد و زمینههای همکاری علمی-فناوری مشترک بررسی شد.
https://medplant.ir/?p=36461