دکتر حسنعلی نقدی بادی با اعلام این خبر در دومین نشست ستاد گیاهان دارویی استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: با ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی تخصصی در کهگیلویه و بویراحمد، محققان میتوانند از پتانسیل استان در زمینه گیاهان دارویی نظیر گیاه آنغوزه بهرهمند شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشی که در زمینه گیاهان دارویی در سینه پدران و مادران ما وجود دارد، ارزشمند و مفید است که باید بتوانیم در جهت تولید داروهای جدید از آنها استفاده کنیم، لذا مستندسازی علم طب سنتی و دانش مربوط به گیاهان دارویی که نزد آنها است، یکی از رسالتهای مسؤولان استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشود.
رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با اشاره به پتانسیل موجود در حوزه گیاهان دارویی در جهت اشتغالزایی و رفع بیکاری، تصریح کرد: متاسفانه این مهم سالهاست که در کشور مغفول مانده است.
نقدی بادی تصریح کرد: ۲۵۰ هزار گونه گیاهی در دنیا وجود دارد که تاکنون ۸۰ هزار گونه آنها در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته و اکثر داروهای موجود در داروخانهها و بازار، گیاهی هستند.
وی تاکید کرد: توسعه و حمایت از کشت گیاهان دارویی در کوتاه مدت میتواند سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد را در زمینه کشاورزی و اقتصاد تغییر دهد.
(ایسنا ۱۳۹۱/۸/۲)
https://medplant.ir/?p=353