به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایانا، فرهاد رفیعی با اعلام این خبر افزود: تقاضای روزافزون مصرفکنندگان و صنایع دارویی کشور، توسعه گیاهان دارویی را به ضرورت تبدیل نموده است.
وی گفت: گیاه دارویی کدو تخم کاغذی از جمله گیاهانی است که به جهت داشتن مزایایی از قبیل تحمل کمآبی، قابلیت کشت در خاکهای آهکی، ارزش دارویی بالا و توجیه اقتصادی مناسب، کشت آن در حال توسعه میباشد.
در ادامه کارشناس باغبانی شهرستان شهرکرد گفت: کدوی تخم کاغذی گیاهی علفی، یکساله و متعلق به خانواده کدوئیان است که معمولاً بسته به شرایط اقلیمی منطقه، میوهها از اواسط شهریور به تدریج میرسند و تا مهر ماه زمان مناسبی برای برداشت میوههاست.
مکوندی افزود: از هر هکتار زمین کشت شده ۸۰ تا ۱۵۰ تن میوه به دست میآید که از این مقدار کدو ۰/۹ تا ۱/۵ تن بذر در هر هکتار استحصال میشود.
لازم به ذکر است امروزه کشورهای مختلف دنیا، گام های بلندی را در تولید محصولات دارویی گوناگون از کدو تخم کاغذی برداشتهاند، بطوریکه در حال حاضر در کشورهایی مثل آلمان و اتریش ۹۰ درصد بیماران مبتلا به هایپرپلازی خوش خیم پروستات با تجویز گیاهی به ویژه کدو تخم کاغذی درمان میشوند.
https://medplant.ir/?p=35286