به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، علیاصغر حجی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تنوع آب و هوایی و پتانسیل کشت و تولید گیاهان دارویی در شهرستان شاهرود به گونهای است که سطح زیر کشت گل محمدی شهرستان ۸۰ هکتار است.
وی افزود: از این سطح زیر کشت محصول گل محمدی حدود ۴۰ هکتار بارور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به متوسط عملکرد محصول گل محمدی نیز اشاره کرد و افزود: متوسط عملکرد این محصول در هکتار بین ۲٫۵ تا ۳٫۵ تن با توجه به منطقه است.
حجی افزود: پیشبینی میشود امسال حدود ۱۱۰ تن گل محمدی از این سطح برداشت شود.
وی خاطرنشان کرد: از هر هفت کیلو گل تر یک کیلو گل خشک تولید میشود.
مدیر جهادکشاورزی این استان با اشاره به راه اندازی کارگاه های گلاب گیری در این شهرستان تصریح کرد: با توجه به افزایش سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان کارگاه های گلابگیری در سطح شهرستان فعال شده است.
این مدیر مسوول تصریح کرد: برداشت گل محمدی از اوایل اردیبهشت ماه شروع و تا اواسط خرداد ماه هر سال ادامه دارد.
https://medplant.ir/?p=34879