به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایرنا، «علی اصغر زارعی» افزود: سهم تعیین شده کشت گیاهان دارویی در این استان سال زراعی گذشته ۲۰۰ هکتار بود که با برنامه ریزی و حمایتهای انجام شده ۶۵۰ هکتار به سطح زیر کشت این گیاهان افزوده شد.
وی، از کشت ۵۰ هکتار زعفران و ۱۰۰ هکتار گل محمدی در سال زراعی گذشته در استان مرکزی خبر داد و گفت: سطح زیر کشت زعفران با توسعه کشت این محصول اکنون به ۳۵۰ هکتار و گل محمدی به یک هزار و ۲۰۰ هکتار رسیدهاست.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی یادآورشد: کشت پنج هکتار زعفران و ۲۰ هکتار گل محمدی سال زراعی گذشته برای این استان تعهد شده بود که با برنامه ریزیهای انجام شده حدود ۱۰ برابر تعهد ایجاد شده برای کشت زعفران و پنج برابر برای کشت گل محمدی در استان محقق شد.
زارعی خاطرنشان کرد: پنج میلیارد ریال منابع مالی در راستای توسعه گیاهان دارویی در اراضی کشاورزی استان مرکزی به این استان اختصاص یافته و این اعتبارات بهصورت تسهیلات ارزان قیمت با کارمزد چهار درصد در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: کشاورزان و متقاضیان کشت گیاهان دارویی در اراضی دیم و آبی استان مرکزی می توانند بر اساس نوع کشت از این تسهیلات بهرهمند شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز کم گیاهان دارویی به آب کشاورزی نسبت به سایر کشت ها و تولید و درآمد اقتصادی بیشتر این گیاهان برای کشاورزان، اشتیاق کشاورزان به کشت این گیاهان نسبت به سایر کشت ها بیشتر است و سالانه میزان کشت این گیاهان در استان مرکزی روبه افزایش دارد.
https://medplant.ir/?p=34788