به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، دکتر غفار زادگان، رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در خصوص اهمیت آموزش گیاهان دارویی گفت: در جهان فرا صنعتی امروز که همه چیز به شدت در حال تغییر و پیشرفت است، توسعه بدون توجه به آموزش های مناسب برای افراد جامعه بسیار سخت و غیر ممکن خواهد بود، امروزه با توجه به اینکه آموزش های آکادمیک طولانی مدت دانشگاهی در موسسات دولتی برای همه افراد جامعه امکان پذیر نیست و از طرفی این تحصیلات در دانشگاهای خصوصی هزینه های گزاف و وقت طولانی را لازم دارد، بنابراین بسیاری از افراد جامعه، توان هزینه و وقت لازم را برای این کار ندارند.
وی افزود: آموزش های آزاد کوتاه مدت جهاددانشگاهی، انجام فعالیتها و آموزش علوم و فنونی است که فرد را برای انجام وظایف مربوط به یک شغل یا حرفه آماده میکند. به همین علت است که میبینیم یکی از اولویتهای مهم در سرمایهگذاریهای آموزشی در تمامی جوامع صنعتی، توسعه و گسترش آموزشهای آزاد کوتاه مدت است در واقع خصوصیت این نوع آموزشها نوعی پرورش افراد کارآفرین است به این دلیل که افراد پس از آموزش و کسب مهارت، قادر خواهند بود فرصت شغلی مناسبی را برای خود در بازار کار پیدا کنند.
رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی عنوان کرد: امروزه با توجه به اهمیت استراتژیک گیاهان دارویی و نقش مهم آنها در سلامت افراد جامعه و صنایع مختلف و هچنین ایجاد اشتغال برای افراد علاقهمند و جویای کار در راستای اقتصاد مقاومتی، پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی بهعنوان قطب آموزش گیاهان دارویی با همکاری معاونت آموزش جهاد دانشگاهی و سازمان فعالیتهای قرآنی اقدام به تعریف استانداردهای آموزشی مهارتی کوتاه مدت در زمینه کشت و پرورش گیاهان دارویی و فراوری آنها کرده است.
دکتر غفارزادگان افزود: همچنین با توجه به اینکه پژوهشکده گیاهان دارویی جزو معدود مراکز در خاورمیانه است که در همه حوزههای گیاهان دارویی اعم از کشت و تولید نشا و بذر، کاشت و برداشت گیاهان دارویی، بیوتکنولوژی گیاهان دارویی، داروسازی و کارآزمایی بالینی با استفاده از اعضای هیات علمی وافر و مجرب فعالیت دارد، بنابراین از این پتانسیل میتوان برای آموزش افراد در همه حوزههای گیاهان دارویی استفاده نموده و باعث ایجاد اشتغال پایدار شد.
وی تأکید کرد: با توجه به شیوع کرونا و عدم امکان برگزاری آموزش حضوری، جهاددانشگاهی نیز با توجه به پوشش آموزشی در سراسر کشور، نسبت به راه اندازی سامانه آموزش مجازی اقدام کرده و در حال حاضر اکثر آموزشهای این نهاد بر بستر مجازی به صورت آنلاین یا آفلاین در حال انجام است. بنابراین کلیه آموزشهای مجازی در قالب بسته آموزشی و به صورت مهارتی یا کارگاهی میباشد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، دکتر غفارزادگان خاطر نشان کرد: مباحث کاشت، داشت، برداشت و فراوری گیاه داروی آویشن باغی در قالب دوره آموزشی مهارتی آفلاین تدوین شده و علاقهمندان میتوانند از طریق آدرس imp.jdereg.ir ثبت نام کرده و فیلم دوره را به صورت آفلاین تماشا کنند. پس از اتمام دوره بایستی در آزمون دوره شرکت کرده و در صورت موفقیت، مدرک پایان دوره دریافت خواهند کرد. همچنین با توجه به نیاز جامعه، این دورههای مجازی ادامهدار بوده و در آینده نزدیک اکثر گیاهان دارویی که دارای ارزش اقتصادی هستند به صورت دوره مجازی آفلاین آماده خواهند شد.
https://medplant.ir/?p=34717