به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، کاووس همتی با اعلام این خبر اظهار کرد: کشت گیاه دارویی علف لیمو به صورت نشایی و با استفاده از ۶۰ هزار نشا در اوایل اردیبهشت صورت گرفته است.
او با بیان اینکه برداشت این گیاه در تیر ماه انجام میشود، افزود: علف لیمو در هر کشت چهار مرحله برداشت میشود و در هر هکتار بصورت متوسط ۱۲ تن محصول میدهد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر محصول تر که برای اسانس گیری به کارخانههای اسانس گیری ارسال میشود، از محصول خشک نیز به منظور تهیه دمنوش استفاده می شود.
همتی خاطرنشان کرد: این گیاه به دلیل داشتن اسانس و عدم شیرابه، حشرات جذب علف لیمو نمیشوند، بنابراین آفت خاصی ندارد و جز گیاهان کم آب بر نیز محسوب میشود.
او افزود: با استناد به یافتههای تحقیقاتی گیاه لمون گراس برای درمان انواع بیماری های عفونی، دستگاه عصبی، رفع اضطراب، کاهش کلسترول، جلوگیری از عفونت، تقویت سلامت دهان، کاهش درد و افزایش سطح گلبولهای خون مفید است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت یادآور شد: این گیاه که با نام چمن معطر نیز شناخته میشود، یک گیاه استوایی از راسته گندم سانان است و مردم از دیرباز از آن برای معطر کردن غذا استفاده میکنند.
در مرودشت بیش از سه هزار هکتار انواع گیاهان دارویی از جمله آویشن، بادرنجبویه، ختمی، خاکشیر، زعفران، بابونه، زوفا، مریم گلی، سالویا، گل همیشه بهار، مرزنجوش و اسطوخدوس و… نیز کشت می شود.
https://medplant.ir/?p=34714