به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایرنا، «سعید فرخی» روز شنبه در کارگروه گیاهان دارویی و طب سنتی استان مرکزی افزود: سه هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان مرکزی زیر کشت گیاهان دارویی قرار داشته و سالانه چهار هزار و ۲۰۰ تن گیاه دارویی در این اراضی تولید می‌شود.

وی ادامه داد: ۲ هزار و ۴٠٠ تن گل محمدی، یک‌هزار کیلوگرم زعفران و یک هزار و ۸۰۰ تن انواع گیاه دارویی سالانه در اراضی زیر کشت این محصولات در استان مرکزی تولید می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: گل محمدی، زعفران، زیره سبز، اسطوخودوس، نعناع فلفلی، رز ماری و خاکشیر از جمله عمده گیاهان دارویی تولید شده در استان مرکزی است.

فرخی خاطرنشان کرد: نیاز کم به آب کشاورزی، صادرات محور بودن، امکان کشت دیم، درآمد زیاد و اشتغال بالا از جمله مهمترین مزیت‌های کشت گیاهان دارویی در استان است.