به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، اکبر طیبی، اظهار کرد: خدابنده با توجه به سطح قابل کشت محصولات کشاورزی، به عنوان یکی از مناطق مستعد استان برای توسعه کشت گیاهان دارویی متنوع شناخته شده و از لحاظ سطح کشت، جزء سه شهرستان برتر در استان است.
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی کشت شده شامل رازیانه، فیسالیس، زعفران، گلمحمدی، کدوی تخم کاغذی، کرچک و نعنا فلفلی است، افزود: برداشت گل محمدی در فصل بهار انجام شده و محصول فیسالیس در حال برداشت بوده و برداشت گیاه دارویی رازیانه نیز از ۲۰ شهریور شروع شده است.
این مسئول، با بیان اینکه گیاهان دارویی از ظرفیت درآمدزایی، اشتغالزایی و ارز آوری بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد: میزان برداشت گیاهان دارویی در این شهرستان ۱۸۰ تن در سال است که درآمدی حدود ۵۰ میلیارد ریال نصیب بهره برداران شده و برای حدود ۵۰ نفر اشتغال زایی ایجاد خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خدابنده خاطر نشان کرد: کشت و فرآوری گیاهان دارویی از اولویت های اساسی وزارت جهاد کشاورزی بوده و منجر به تخصیص یارانه کشت و تسهیلات متنوع و کم بهره برای توسعه کشت گیاهان دارویی شده است.
https://medplant.ir/?p=33648