به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، سید نقی عزیزی افزود: از آنجایی که بهره برداری از محصولات فرعی مرتعی به هیچ گونه تکنولوژی و صنعتی نیاز ندارد و از طرفی این بهره برداری خسارتی به اکوسیستم مراتع وارد نمی کند، بر همین اساس این فعالیت در رونق اقتصاد نقش مؤثر و مفیدی دارد.
وی به برخی مزایای توسعه کشت و پرورش گیاهان دارویی اشاره کرد و اظهار کرد: پرورش گیاهان دارویی علاوه بر تولید داروهای طبیعی، موجب تولید ناخالص ملی، ارزآوری از طریق صادرات، رونق بخشی در تولیدات داخلی و اشتغال زایی می شود.
عزیزی استان تهران را مستعد پرورش گیاهان دارویی دانست و خاطر نشان کرد: شهرستان های استان تهران به ویژه شهرستان های فیروزکوه، دماوند و شمیرانات از لحاظ شرایط اقلیمی از پتانسیل خوبی برای پرورش گیاهان دارویی برخوردار هستند.
سرپرست معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در ادامه به برداشت صمغ گیاه مرتعی باریجه در استان تهران پرداخت و گفت: در سال جاری و بر اساس قرار داد های منعقده با بهره برداران، تاکنون بیش از شش تن برداشت این گیاه مرتعی صورت گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران وی کشت و بهره برداری گیاه باریجه را یکی از مصداق های اجرای طرح های مرتعداری چند منظوره (تلفیقی) در مراتع استان تهران برشمرد و تصریح کرد: تهیه و اجرای طرح های مرتعداری چند منظوره و توسعه کشت گیاهان دارویی به عنوان اقدامات جهشی مهم سال جاری در دستور کار جدی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران قرار دارد.
https://medplant.ir/?p=33637