×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
معرفی گیاه دارویی شال تسبیح

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، مطالعات انجام شده در آمریکای جنوبی نشان می‌دهد که کشت گیاهان به تدریج در زمان‌های مختلف صورت گرفته و در طول زمان گیاهان مختلفی مثل تیوسینت و تریپساکوم مورد توجه قرار گرفته‌اند و با گذشت زمان گونه‌های هر گیاه کشت شده است، یکی از گیاهانی که در این منطقه کشت شده ذرت است. ذرت بومی آمریکای جنوبی است. ذرت ۲۵۰ هزار گونه گیاه عالی دارد که فقط ۲۰۰۰ گونه مورد استفاده انسان قرار گرفته است.

ذرت امروزی با ذرت‌های دیگر متفاوت است و با یک غلاف واحد احاطه شده است. استفاده گسترده از ذرت‌های هیبرید همراه با بهبود عملکرد محصول در سال ۱۹۳۰ در ایالات متحده آمریکا صورت گرفت. سهم تولید ذرت در جهان بدون افزایش محصولات زراعی ۶۰ درصد است.

معرفی گیاه شال تسبیح

ارقام آسیائی maydeae شامل پنج گونه است که مهم‌ترین آن‌ها گیاه «شال تسبیح» است. گیاه شال تسبیح گیاهی داروئی در کشور چین بوده که در سراسر آسیا گسترش پیدا کرده است. این گیاه از زمان‌های قدیم به اشکال مختلف مصرف شده است.

کل گیاه و غلاف بذر آن دارای قطره اشک است. از گونه اشکی دو نوع موجود است که یک نوع آن وحشی (wild) است و نوع دوم که مایوان (ma-yuan) نام دارد. در سال ۱۷۵۳ توسط لینه نام‌گذاری شد. گیاه شال تسبیح دو نوع است، یک نوع خوراکی و نوع دیگر زینتی. از دانه شال تسبیح در درست کردن فرنی و سالاد استفاده می‌شود. یک نوع از این گیاه شبیه جو هست که به آن جو تسبیح می‌گویند. گیاه شال تسبیح ماهیت یک‌ساله و چندساله دارد. این گیاه به‌عنوان علوفه و داروئی مغذی به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد، به دلیل داشتن سوراخ در مرکز در درست کردن تسبیح استعمال دارد. این گیاه علف هرز مزارع برنج است.

این گیاه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان و فیبر بالا بسیار سودمند است. از خواص درمانی این گیاه می‌توان به درمان اسپاسم عضلانی، تنظیم قند خون، نفخ شکم، یبوست، اسهال و در طب چینی برای درمان سرطان اشاره کرد.

این گیاه خواص ضد آلرژی دارد. با توجه به اینکه این گیاه از اقوام ذرت بوده و هم خانواده هستند و با توجه به این که درصد قند ذرت خیلی زیاد است، می‌توان شال تسبیح را با ذرت تلاقی داد تا درصد قند ذرت کنترل شود و خواصی که شال تسبیح دارد به ذرت انتقال پیدا کند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.