به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، شیرزاد نجفی با بیان اینکه توسعه کشت گیاهان دارویی از اولویتهای ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان است، اظهار کرد: کاشت گیاهان دارویی میتواند در عرصههای کم بازده و در همه محدودههای طرحهای مرتعداری، به دلیل نیاز آبی کم در شرایط خشکسالی و قابلیت تولید از زمینهای کم بازده، در افزایش بهرهوری از منابع آبوخاک مؤثر واقع شود.
وی تصریح کرد: با توجه به تنوع آب و هوایی استان و امکان رویش اکثر گیاهان دارویی، فرصت طلایی نصیب شده که باید از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده نمود تا شاهد رشد و شکوفایی در عرصههای اقتصادی باشیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان کاشت موسیر، آویشن، گل محمدی و… را جز اولویتهای ادارهکل منابع طبیعی در سال جاری دانست و خاطرنشان کرد: گیاهان دارویی چندین برابر کشت محصولات گندم و جو درآمد دارد که بهطور مثال گونه موسیر در ۱ هکتار، مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیون تومان درآمدزایی ایجاد میکند.
نجفی اضافه کرد: کاشت موسیر در شهرستانهای الیگودرز، سلسله، دلفان، دورود و بروجرد میتواند بهعنوان برندی از محصولات گیاهان دارویی استان لرستان، به سراسر کشور معرفی شود.
https://medplant.ir/?p=33504