در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه، محصولات کشاورزی معمولاً بوسیله ی واردات از کشورهای تولید کننده تامین می شود و در این کشورهای تولید کننده، کشاورزی نقش مهمی در اقتصاد آنها ایفا می کند. روش های نامناسب تولید انبوه محصولات کشاورزی در کشورهای تولید کننده سبب وقوع مشکلات زیست محیطی در این کشورها شده است. اختلال در تعادل طبیعت و آلودگی های محیطی از جمله مشکلات این کشورها می باشد. از طرف دیگر تولید گیاهان دارویی و معطر توانسته است که دیدگاه جدیدی را برای سرمایه گذاری های کوچک و متوسط ایجاد نماید. حتی کشاورزان باتجربه به اطلاعات تکمیلی در مورد کشت و کار، فرآوری و بازاریابی گیاهان دارویی و معطر نیاز دارند. آنها بایستی به سمت پیشرفت های اخیر در زمینه ی کشاورزی حرکت کنند تا دانسته های خود را در زمینه کشاورزی بروز نمایند.
جهت تامین کردن اطلاعات مورد تقاضا در مورد کشت و کار گیاهان دارویی، امکانات جدیدی از جمله ICT (تکنیک های اطلاعاتی و ارتباطی) توانسته اند یک روش متفاوت برای ارتباطات و تبادل اطلاعات و دانش ارائه نمایند. در سطح منطقه، ICT اطلاعات بیشتری در زمینه ی روش های کشت، قیمت های بازار و خدمات اجتماعی از جمله بهداشت و آموزش را به کشاورزان ارائه می کند. مثال هایی از مناطقی که ICT می تواند دارای نقش تسریع کننده ی رشد جوامع روستایی باشد توسط مویوآ ارائه شده است:
- فرآیندهای تصمیم گیری
- دورنمای بازار
- قدرت دادن به جوامع روستایی
- هدف گیری گروه های حاشیه ای
- ایجاد اشتغال
منبع:
نجفی، فرزاد.، عبادی، محمدتقی.، عباسیان، جلال. ۱۳۹۰. فرایندهای برداشت، خشک کردن و فرآوری گیاهان دارویی و معطر. انتشارات دانشگاه شهید بهشتی تهران. ۳۸۰ ص.
https://medplant.ir/?p=33282