به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، محمدرضا یوسف نژاد گفت :۴۰ نفر بهره بردار در این شهرستان به گلابگیری و برداشت گل محمدی مشغول هستند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰ هکتار باغ گل محمدی در شفت وجود دارد و هرسال به طور میانگین ۵۰ تن گل سفید محمدی برداشت و ۵۰۰۰ لیتر گلاب استحصال میکنند.
یوسف نژاد ادامه داد: چهار کارگاه گلابگیری در شهرستان از این گلها گلابگیری میکنند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی کرده بودیم، امسال هفت هکتار به باغات گلمحمدی شهرستان شفت اضافه کنیم که به دلیل بارش برف سنگین در زمان کاشت نهال این گلها، نتوانستیم این اهداف را محقق کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی شفت گفت: امسال فقط ۲ هکتار به باغات گل محمدی این شهرستان افزوده شده است.
وی تصریح کرد: روستای گیلده قطب تولید گلمحمدی در این شهرستان است و با اطمینان میتوان گفت که کیفیت گلاب گیلده همتراز گلاب کاشان است و حتی میتوان گفت که از عطر و طعم بهتری نیز برخوردار است.
یوسفنژاد افزود: علاوه بر برف، شیوع کرونا هم در محقق نشدن افزودن هفت هکتار باغات گل محمدی به باغات شفت نقش موثری داشت.
وی با بیان اینکه علاوه بر مصرف شهرستان، فروش گلابهای گیلده در دیگر شهرستانهای استان نیز از استقبال خوبی برخوردار است، ادامه داد: زنان روستایی در پرورش و برداشت گل محمدی در این شهرستان مشارکت بالایی دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شفت گفت: پس از برداشت گل محمدی و پایان گلابگیری در این شهرستان، کارگاهها به عرقگیری دیگر گیاهان دارویی میپردازند.
https://medplant.ir/?p=33276