به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از سایت خبری کمیته امداد، محمدرضا یعقوبی، رئیس کمیته امداد گلوگاه اظهار داشت: این طرح ها به ارزش ۹۵میلیون تومان از محل تسهیلات قرض الحسنه و کمک های بلاعوض برای ۶۴ مددجو اجرا شد.
وی افزود: در اجرای این طرح ها ابتدا با انجام ارزیابی و پژوهش های لازم در خصوص اثرات اقتصادی و اجتماعی و شناسایی افراد مستعد و میزان سطح زیر کشت آنها آموزش های انفرادی و گروهی و مهارت آموزی انجام شده است.
رئیس کمیته امداد گلوگاه تصریح کرد: از آنجایی که ارزش محصولات باغی و گیاهان دارویی صرفه اقتصادی برای مجریان طرحهای ذکر شده به همراه داشته است، تغییر نوع کشت در مناطق بالادست مورد استقبال ساکنین قرار گرفت و اجرای طرح های باغداری و پرورش گیاهان دارویی علاوه بر بالا بودن انگیزه کار و تلاش ، باعث مهاجرت معکوس فرزندان مددجویان تحت حمایت از شهر به روستا شده است .
وی گفت: اجرای اینگونه طرح های اشتغال علاوه بر جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر در دراز مدت می تواند باعث جلوگیری از فرسایش خاک و رونق اقتصادی منطقه شود.
یعقوبی افزود:درختان قابل کشت در این مناطق شامل درختان سیاه ریشه از جمله (گلابی ، گیلاس ، گردو ، سیب، به و…) و همچنین گیاهان دارویی (شامل : زعفران ، آویشن ، گل گاوزبان ، به لیمو و…) بود.
وی گفت:برای شناسایی استعدادهای منطقه و بازار یابی و فروش تضمینی محصولات مددجویان پایدار سازی طرح های اشتغال نیز مورد توجه قرار گرفته است.
یعقوبی گفت: امسال سه دوره آموزش گیاهان دارویی برای ۶۰ نفر از مددجویان این شهرستان شامل کشت گیاهان دارویی ، اسانس گیری گیاهان دارویی ،صنایع دستی وبازاریابی و…. برگزار شد.
خاطر نشان می شود: در گلوگاه هزار و ۶۶۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند و از خدمات این نهاد بهره مند هستند.
https://medplant.ir/?p=32866