- نویسنده : میترا زمانی
- 01 مه 2019
- کد خبر 32361
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ابراهیم شیرانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برندی برای زعفران استان وجود ندارد و پرورشدهندگان این محصول بعد از برداشت آن را به صورت فله به فروش میرسانند.وی با اشاره به اینکه زعفران استان از لحاظ کیفیت در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد، افزود: عمده زعفرانی که به خارج از استان ارسال میشود با برند همان استان بستهبندی و به فروش میرسد.
شیرانی گفت: زعفران از جمله گیاهانی است که مصرف آبی پایینی دارد و سازمان جهاد کشاورزی از کشت گیاهان دارویی کم آب حمایت میکند.وی بیان کرد: سال گذشته بهرهبرداران زعفران در استان از تسهیلات اشتغال روستایی استفاده کردند و در این راستا حمایتهای خوبی از بهرهبرداران صورت میگیرد.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه سال گذشته سطح زیر کشت این محصول حدوداً ۲۰۰ هکتار بود، بیان کرد: به طور متوسط از هر هکتار چهار کیلوگرم زعفران برداشت شد که عمده زعفران کشت شده در شهرستان کیار و فارسان بوده گرچه در غالب نقاط استان نیز کشت میشود.وی خاطرنشان کرد: روستاییان معمولاً در زمینهای کوچک مقیاس این گیاه را کشت و از این طریق درآمدزایی آنها نیز حاصل میشود.
https://medplant.ir/?p=32361