به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی، نقـشـی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.
وی تصریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَمکرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسانتر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می شود.
نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مزمزه شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحکام لثهها مفید است.
وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخمهای دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.
نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد.
https://medplant.ir/?p=3183
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
خیلی به دردم خورد.