×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : دوشنبه, ۱۶ مهر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی، نقـشـی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.

وی تصریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَمکرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می‌ شود.

نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مزمزه شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحکام لثه‌ها مفید است.

وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخم‌های دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.

نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد.

برچسب ها : ,
  1. ارمینا

    خیلی به دردم خورد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.