- نویسنده : آزاده حیدرآبادی
- 27 سپتامبر 2018
- کد خبر 31616
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
استعمال دخانیات، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، عفونتها و همچنین آلودگی هوا از عوامل اصلی ابتلا به بیماریهای ریوی در دنیای کنونی است. امروزه افراد زیادی با بیماریهایی چون آمفیزم، آسم، برونشیت، سل، ذات الریه و البته سرطان ریه دست و پنجه نرم میکنند. اما خوشبختانه برخی بیماری های دستگاه تنفسی به تقویت ریه ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های ریوی را کاهش میدهند.
آویشن
آویشن از آن دسته گیاهانی است که خواص ضد باکتریایی دارد و احتقان بینی را از بین میبرد. بررسی های اخیر نشان داده است که آویشن یک آنتی بیوتیک طبیعی بوده و خواص ضد قارچی دارد. همچنین مصرف دمنوش آویشن و استنشاق بخار آن باعث از بین رفتن باکتریهای بیماریزا در ریهها می شود.
مرزنجوش
از خواص گیاه مرزنجوش میتوان به درمان سردرد، بیخوابی، اضطراب و ناراحتیهای گوارشی اشاره کرد. این گیاه سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است. جالب است بدانید که “رزمارینیک اسید” و “کارواکرول” موجود در مرزنجوش، ضد احتقان طبیعی بوده و خاصیت آنتی هیستامین دارند.
پونه کوهی
پونه کوهی، یکی از بهترین گیاهان دارویی است که میتواند به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی عمل کند. این نوع پونه با پونههای معمولی فرق دارد و به عنوان ضد عفونتهای میکروبی و قارچی شناخته شده است.توصیه میشود افراد یک قاشق چایخوری پونه را به همراه یک لیوان آب جوش بگذارند تا برای مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه دم بکشد و سپس صاف کرده آن را همراه با عسل روزی سه بار میل کنند.
رزماری
این گیاه معطر، خاصیت ضد میکروبی دارد و سالها است که از آن برای درمان علائم سرماخوردگی، سرفه، عفونتهای دستگاه تنفسی و برونشیت استفاده میشود. رزماری حاوی ترکیبی به نام “کارنوسول” است و بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که این ترکیب ضد سرطان ریه است. جالب است بدانید که ترکیب کارنوسول به صورت انتخابی عمل کرده و بدون این که به بافتهای سالم آسیب برساند، سلولهای سرطانی را از بین میبرد.
اوکالیپتوس
برای درمان عفونتهای مجاری تنفسی، نخستین گیاهی که اکثر افراد از آن یاد میکنند، برگ اکالیپتوس است که بیشتر به صورت بخور از آن استفاده میشود. برگ اکالیپتوس، خلط آور، ضد التهاب، ضد ویروس و ضد اسپاسم عضلات است و این خواص به دلیل وجود ترکیب “سینئول” در این گیاه است. نتایج یک تحقیق نشان میدهد که مصرف ۲۰۰ گرم عصاره “سینئول”، روزی سه بار، به درمان علائم سینوزیت ویروسی کمک میکند.
https://medplant.ir/?p=31616
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
دوستان مطالبتون خیلی عالیه اما آنیسون شیرین و گل زوفا در مورد بیماریهای تنفسی فراموش نشه