امروزه پزشکان بیش از پیش به استفاده از آنتی بیوتیک های طبیعی روی آورده اند؛ چرا که داروهای طبیعی عموما عوارض جانبی ندارند و همانند نمونه های رایج خود، باکتری ها را خنثی و در مبارزه با آنفلوآنزا، زکام، التهاب گوش، آنژین و حتی عفونت های دستگاه ادرار موثر عمل می کنند.
در مطلب پیش رو شما را با چند آنتی بیوتیک طبیعی و البته موثر آشنا می کنیم!
۱- دانه های گریپ فروت: ضد کاندیدازیس(candida) عصاره ی دانه های گریپ فروت، آنتی بیوتیکی طبیعی، ضد ویروس، ضد قارچ و ضد انگل موثری محسوب می شود.
این عصاره با ریشه ی ۸۰۰ باکتری و ویروس و ۱۰۰ نوع قارچ و انگل های دیگر مبارزه می کند و در درمان کاندیدازیس (قارچ عامل نفخ، خستگی، میگرن و درد مفاصل) موثر عمل می کند.
می پرسید چرا؟ به خاطر این که دانه های گریپ فروت سرشار از بیوفلاوونوئیدها است.
میزان مصرف: در هفته ی اول روزانه یک مرتبه ۳ الی ۱۸ قطره در یک لیوان آب. در هفته دوم روزانه ۲ مرتبه و در هفته ی سوم روزانه ۳ مرتبه به همین میزان در بین غذا مصرف شود.
توصیه می کنیم بعد از این دوره ی درمانی به پزشک مراجعه کنید.
۲- سیر: ضد ذات الریه پژوهش های اخیر نشان داده اند که ترکیبات سیر می تواند ۶۰ گونه قارچ و بیش از ۲۰ نوع باکتری را از بین ببرد که برخی همانند pneumocoque باعث ابتلا به بیماری ذات الریه می شود.
این خواص سیر مدیون وجود ماده ای به نام آلیسین است که ضد میکروبی قوی محسوب می شود. عملکرد این ماده در سطح ریه ها بسیار قوی است زیرا این ماده ی فرار در ریه ها تبخیر می شود و باکتری ها و ویروس ها را نابود می کند.
میزان مصرف: برای پیشگیری روزانه ۱ الی ۲ حبه سیر خام له شده به همراه غذا میل کنید. در صورتی که به این بیماری مبتلا شده اید این میزان را به ۴ الی ۶ حبه افزایش دهید و تا درمان کامل ادامه دهید.
۳- سرکه سیب: درمان گوش درد سرکه سیب علاوه بر این که برای مبارزه با فشار خون بالا و پوکی استخوان مفید است، ضد میکروب موثری برای نابودی عفونت های مجرای شنوایی نیز محسوب می شود.
بر اساس نتایج پژوهشی که در سال ۱۹۹۸ در آفریقای جنوبی انجام گرفت، اسید استیک موجود در سرکه سیب یک ضد باکتری قوی است که به ویژه روی باکتری استافیلوکوکوس( عامل گوش درد) موثر عمل می کند.
میزان مصرف: در صورت وجود عفونت یک پیمانه سرکه سیب را با یک پیمانه آب گرم مخلوط کنید و روزانه ۲ الی ۳ مرتبه گوشتان را با این محلول شستشو دهید تا درد و تب تان از بین برود. تذکر: به پزشک مراجعه کنید تا پرده گوش تان سوراخ و احتمال مننژیت وجود نداشته باشد.
۴- درخت چای: ضد عفونت های orl روغن گیاهی درخت چای به عنوان یک ضد قارچ، ضد ویروس و ضد باکتری خوبی در مبارزه با باکتری استرپتوکوک( باکتری که باعث به عنوان مثال آنژین و عفونت های دستگاه ادرار می شود) موثر عمل می کند.
دکتر لین مارتین معتقد است که تأثیر این گیاه روی عفونت ها، محرز و غیر قابل انکار است اما تاکنون علتی برای این عملکرد یافت نشده است.
میزان مصرف: روزانه سه مرتبه، ۳ الی ۴ قطره روغن گیاهی درخت چای با یک قاشق عسل تا درمان کامل. توجه داشته باشید که روغن های گیاهی بدون خطر نیستند و در صورت بروز کم ترین علائم جانبی به پزشک مراجعه کنید.
۵- روغن گیاهی آویشن: ضد برونشیت روغن گیاهی آویشن تحریک کننده ی سیستم ایمنی بدن، ضد ویروس، آنتی بیوتیک، ضد انگل و ضد قارچ مفیدی محسوب می شود که برای مبارزه با برونشیت و عفونت های مجاری تنفسی(آنژین و سینوزیت) موثر عمل می کند. می پرسید چرا؟ به خاطر این که این گیاه، غشای باکتری را نفوذپذیر می کند.
دکتر لین مارتین دلیل این عملکرد را این چنین توصیف می کند:« آویشن تیمول غشای باکتری را نفوذپذیر می کند و به این ترتیب باکتری متلاشی می شود و از بین می رود».
میزان مصرف: طبق نظر متخصص روزانه ۲ الی ۳ قطره روغن گیاهی آویشن که روی یک قرص بی اثر یا یک حبه قند چکانده شده باشد. این کار را تا درمان کامل تکرار کنید. توجه داشته باشید که روغن های گیاهی بی خطر نیستند.
در صورت مشاهده ی کوچک ترین علائم جانبی مصرف آن را قطع و به پزشک مراجعه کنید.
۶- پروپولیس(موم عسل): ضد آنژین پروپولیس صمغی است که زنبورها جمع آوری کرده و برای مقاوم سازی و گرفتن درزهای کندو استفاده می کنند. در سال ۱۹۸۹ محققان هلندی مشاهده کردند که این گیاه دوره ی علائم بیماری زکام را سریع تر از دارو کاهش می دهد.
در واقع فلاوونوئیدها( آنتی اکسیدان ها)ی موجود در پروپولیس روند نابودی ویروس ها و باکتری ها را تسریع می بخشند و قدرت ماکروفاژها را برای خنثی کردن آن ها افزایش می دهد.
میزان مصرف: دکتر لین توصیه می کند که این گیاه را در اندکی آب رقیق کرده و میل شود و یا در صورت زکام یا التهاب گلو به صورت قرص مصرف شود.
۷- زغال اخته: مقابله با عفونت های دستگاه ادراری قرن ها است که از این گیاه برای درمان عفونت های دستگاه ادراری استفاده می شود. آب زغال اخته چسبندگی باکتری ها را به مخاط دستگاه ادراری به ویژه در زنانی که از بیماری های عفونی مزمن رنج می برند کاهش می دهد.
یک پژوهش کانادایی که در سال ۲۰۰۲ روی ۱۵۰ زن انجام گرفت نشان می دهد که با استفاده از این گیاه پس از گذشت یک سال بیماری های عفونی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
میزان مصرف: برای بهره مندی از خواص این گیاه باید ۵۰۰ میلی گرم آب زغال اخته غلیظ نوشیده شود.
۸- سرخارگل: ضد آنفلوآنزا بنا به گفته ی سازمان جهانی سلامت این گیاه ارغوانی زیبا، خواص پیشگیرانه ای در مقابل بیماری هایی همچون زکام و آنفلوآنزا دارد.
دکتر لین مارتین، پزشک عمومی، می گوید:« اکیناسه پورپورا گلبول های سفید را فعال تر کرده و قدرت ماکروفاژها را در جهت بی اثر کردن باکتری ها و ویروس ها افزایش می دهد.
میزان مصرف: با مشورت یک متخصص، ۱۰ تا ۱۰۰ قطره تنتور را (بسته به قوای جسمی و علائم بیماری) در یک لیوان آب ریخته و روزانه ۲ یا ۳ مرتبه میل کنید.
۹- گیاه جینسینگ: ضد سرماخوردگی بر اساس نتایج یک پژوهش کانادایی(سال ۲۰۰۵) مصرف منظم جینسینگ از سرماخوردگی پیشگیری به عمل می آورد. همچنین محققان دریافتند که این گیاه دوره ی بیماری را کوتاه تر می کند؛ به این دلیل که جینسینگ محرک دستگاه ایمنی بدن است.
میزان مصرف: روزانه ۳ مرتبه، ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلی گرم به صورت قرص مصرف شود.(به مدت ۳ هفته)
https://medplant.ir/?p=3143