بررسی فرآیند خشک کردن آلوئه ورا با دو روش هوای گرم و خشک کن انجمادی
مهرداد نیاکوثری، کبری رضایی
قسمت درونی برگهای آلوئه ورا که از پوسته سبز جدا شده است به ژل آلوئه ورا معروف است . در سالهای اخیر استفاده از این ژل در صنایع آرایشی و بهداشتی و در فرمولاسیون مواد غذایی بطور وسیعی افزایش یافته است . آلوئه ورا از خانواده لیلیاسه می باشد. بیش از ٩٨ – ٩٩ درصد ژل آلوئه را آب تشکیل می دهد و ۶٠ درصد مواد جامد آن را پلی ساکاریدها تشکیل می دهند .
هدف از این تحقیق مطالعه فرآیند خشک کردن ژل آلوئه ورا با دو روش هوای گرم و خشک کن انجمادی می باشد . هدف اصلی از خشک کردن تولید محصولی با قابلیت نگهداری بیشتر ، هزینه بسته بندی و هزینه حمل و نقل کمتر است . انتخاب یک روش مناسب برای خشک کردن می تواند منجر به بهبود کیفیت نهایی محصول نیز گردد .
کلمات کلیدی: آلوئه ورا ، خشک کردن با هوای گرم ، خشک کردن انجمادی
https://medplant.ir/?p=3059
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
من دنبال مقاله ای با موضوع روش های خشک کردن عصاره گیاه آلوءورا هستم.کجا میتونم این مقاله رو پیدا کنم
سلام
آقا یک دنیا ممنون دانلود با موفقیت انجام شد.
با تشکر
عبدی
باسلام
من مقاله ی خشک کردن آلوئه ورا رو لازم دارم چگونه می تونم دسترسی پیدا کنم؟
با تشکر
فرهاد عبدی
با عرض سلام
از سایت http://www.sid.ir می توانید این مقاله را دریافت کنید.
سلام.
لینک دانلود اصلاح شد.