- نویسنده : میترا زمانی
- 26 سپتامبر 2017
- کد خبر 29428
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، پیمان یوسفی آذر مدیر دفتر طرح ملی گیاهان دارویی در نشست خبری دومین همایش و جشنواره غذا درمانی، اظهار داشت: سند چشمانداز توسعه استفاده از گیاهان دارویی و درمانهای گیاهی توسط وزارت جهاد کشاورزی تدوین شده است و به صورت یک نقشه راه را برای ما مشخص کرده است اما آنچه مدنظر بوده نقش گیاهان دارویی در سبک زندگی افراد جامعه است.
وی تصریح کرد: متأسفانه در خصوص تولید داروهای گیاهی در کشور از استانداردهای کافی برخوردار نیستیم و عطاریها معمولاً داروهای گیاهی غیراستاندارد را به مردم عرضه میکنند به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی با تدوین این چشمانداز سعی کرد در زمینه تولید و بازاریابی برنامهریزی دقیقی را انجام دهد.
یوسفی آذر گفت: حدود ۱۶۰ هزار گیاهان دارویی در کشور تولید میشود که ابتدا باید به بحث تولید این نوع گیاهان توجه ویژه داشته باشیم.
مدیر دفتر طرح ملی گیاهان دارویی، گفت: در حال حاضر در کشور حدود ۱۰۷ هزار هکتار زمین کاشت زعفران وجود دارد و همچنین ۱۷ هزار زمین کشاورزی، گل محمدی کاشته میشود.
وی گفت: خوشبختانه در خصوص تولید زعفران بیشترین میزان به کشور ایران تخصیص یافته است و ما ۹۵ درصد تولید جهانی را دارا هستیم و همچنین در زمینه تولید و کاشت گل محمدی نیز ایران از جمله کشورهای پیشتاز محسوب میشود.
یوسفی آذر تصریح کرد: اما متأسفانه در خصوص بازاریابی جهانی مشکلات زیادی بر سر راه ما قرار دارد و اگر بخواهیم به عرصه رقابت ورود پیدا کنیم باید ابتدا تولید و سرمایهگذاری بر روی محصولات سالم را مدنظر خود قرار دهیم.
مدیر دفتر طرح ملی گیاهان دارویی با اشاره به موضوع تولید ارگانیک محصولات، گفت: خیلی نمیتوانیم بر روی این موضوع حساب باز کنیم به دلیل اینکه منابع آب و خاک کشور آلوده شدهاند و با استانداردهای جهانی فاصله عمیقی داریم.
وی ادامه داد: برگزاری این همایشها میتواند دروازهای برای ورود تولیدکنندگان به عرصههای رقابت باشد لذا بهتر است این گونه همایشها و جشنوارهها را به صورت سالانه تقویت کنیم.
https://medplant.ir/?p=29428