سعید محمودی عصر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری این شهرستان اظهار کرد: احداث مراکز نشاء گیاهان دارویی در بروجرد یکی از اولویتهای کاری در طراحی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی نشاها بین روستائیان توزیع و توسط آنها کشت میشود و محصول تولیدی نیز از روستائیان خریداری میشود.
مدیر مرکز رشد واحدهای فنآور بروجرد ادامه داد: پس از تبدیل محصولات خریداری شده به صنایع تولیدی در ادامه محصول نهایی به بازار عرضه میشود.
محمودی در ادامه به برخی اقدامات صورت گرفته در این زمینه اشاره و تصریح کرد: تشکیل کارگروه گیاهان دارویی با ۱۵ شرکت از شرکتهای دانش بنیان شهرستان بروجرد و کشت گیاه دارویی در ۷ هکتار از مرکز پردیس کشاورزی در فاز تحقیقاتی از این اقدامات است.
وی با اشاره به تصویب چهار کشت و صنعت گیاهان دارویی استان لرستان در صندوق امید در سال ۹۵ تاکید کرد: دستیابی به این مهم از بین ۶ استان با حضور استانهایی همچون خوزستان، چهارمحال و بختیاری، همدان و کرمانشاه محقق شده است.
مدیر مرکز رشد واحدهای فنآور بروجرد با اشاره به انتخاب طرح این شهرستان در بین ۶ استان کشور اضافه کرد: ادامه روند کار نیازمند همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی این شهرستان است.
محمودی به ضرورت شناسایی روستاها و برگزاری کلاسهای آموزشی به منظور کمک به تحقق اهداف تعریف شده در قالب طرح کشت صنعتی گیاهان دارویی اشاره و خاطر نشان کرد: همکاری اداره منابع طبیعی شامل تخصیص زمین لازم برای کشت گیاهان دارویی است.
وی اظهار کرد: مراکز دانشگاهی شهرستان بروجرد نیز در قالب این تعامل میتوانند، با هدایت باید تحقیقات و پایان نامههای دانشجویی به سمت حوزه گیاهان دارویی در این زمینه نقش خود را ایفا کنند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فنآور بروجرد عنوان کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای نیز با برگزاری دورههای آموزشی در حوزه گیاهان دارویی میتواند، سهم خود را در کمک به اجرای طرح کشت صنعتی گیاهان دارویی ایفا کند.
محمودی همچنین خواستار همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد در در تسهیل روند اخذ مجوزها شد و ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان نیز با تسهیل در صدور مجوزهای بهداشتی نقش خود را در تحقق اهداف تعریف شده ایفا میکند.
https://medplant.ir/?p=25800