به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی به نقل از فارس، اسماعیل اسفندیاریپور صبح امروز در جمع خبرنگاران استان اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری در خصوص گیاهان دارویی فرمودند طب سنتی و گیاهان دارویی از جمله کارهایی است که میتواند باب جدیدی در مسائل کلان مربوط به بهداشت و درمان باز کند.
وی به اهداف راهبردی کشت گیاهان دارویی اشاره و تصریح کرد: جلوگیری از موازیکاری، معرفی گیاهان اولویتدار برای اجرای پروژههای تولیدی در استان، توانمندی صنعتی شدن گیاهان دارویی در استان بر اساس تعیین بازار هدف، داروسازی و بستهبندی از اهداف اجرای توسعه کشت گیاهان دارویی است.
رئیس کارگروه زراعت گیاهان دارویی گلستان یادآور شد: به منظور تجاریسازی طرح پیشنهاد کشت گیاهان دارویی در اراضی، طرح کشت زعفران، کشت گلخانهای آلوئهورا و تدوین طرح ملی سرخدار از جمله برنامههای اولویتدار استان در بخش گیاهان دارویی است.
اسفندیاریپور خاطر نشان کرد: تلاش میکنیم گیاهان و گونههایی که متناسب کشت استان هستند شناسایی شوند و تاکنون ۲۶ گونه از گیاهان دارویی قابل کشت در استان به همراه سوابق آن مشخص شده که برای توسعه و تعمیم آن در سطح استان تلاش خواهیم کرد.
وی در خصوص پیگیری طرح ملی سرخدار ادامه داد: پرورش این گیاه خاص استان گلستان است و بنا داریم ثبت آن را به عنوان آثار ملی انجام دهیم.
رئیس کارگروه زراعت گیاهان دارویی گلستان اضافه کرد: تعیین گیاهان دارویی اولویتدار برای کشت و توسعه، ایجاد بانک گیاهان دارویی، نظارت بر فعالیتهای مراکز عطاری و گیاهان دارویی استان، همچنین پیگیری و راهاندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی یا دانشگاه آزاد اسلامی در دستور کار است.
اسفندیاریپور در پایان خواستار همکاری بخشهای مرتبط برای کشت و توسعه گیاهان دارویی که ظرفیت و توانمندی خوبی در استان دارند، شد.
https://medplant.ir/?p=2481