به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، «غلامی» اظهار کرد: با توجه به قدمت و اهمیت گیاهان دارویی، بشر دست بر دامان شفابخش طبیعت کشیده و با پی بردن به عوارض و عواقب ناشی از مصرف داروهای شیمیایی بر آن شده است که فرهنگ کشت و به مارگیری گیاهان دارویی را ترویج دهد.
وی ادامه داد: شهرستان الیگودرز نیز از این قاعده مستثنی نیست و میکوشیم که حافظ هویت و شناسنامه طبیعت باشیم و امروزه جایگاهی هر چند اندک البته با روندی رو به رشد در این راستا داریم.
غلامی یادآور شد: در الیگودرز با ارتفاع ۲۱۰۰ متر از سطح دریا و میانگین دمای سالانه ۱۳۰ درجه سانتیگراد و بارش سالانه ۲۷۰ میلیمتر و متوسط ۱۲۰ روز یخبندان در سال امکان رشد بسیاری از گونههای گیاهی را داراست.
مدیر جهاد کشاورزی الیگودرز خاطرنشان کرد: از جمله گیاهان دارویی شهرستان میتوان به گل گاوزبان وحشی، خاکشیر، آویشن، بارهنگ، شیرین بیان، بومادران، گل ختمی، کاسنی، زرین گیاه، بن سرخ، گلپر، گوَن کتیرا، مریمگلی و گزنه که قابل کشت هستند، اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در مجموع کل سطح زیرکشت گیاهان دارویی در الیگودرز بالغ بر ۱۵۵ هکتار است، تصریح کرد: همچنین ۱۸۰ هکتار نیز توسط شرکت لاله فکه در مرحله انجام پروژه است.
مدیر جهاد کشاورزی الیگودرز یادآور شد: در مجموع تعداد اشتغال به کار با آمار سطح زیرکشت حدود ۲۰۰ نفر است که در فصل کار و برداشت به ۴ برابر این ظرفیت میرسد.
https://medplant.ir/?p=24747