به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، گودرز باقری در گفتوگو با خبرگزاری فارس اظهار کرد: گیاهان دارویی با تولیدات و فراوردههای خود چرخهای اقتصادی و صنعتی بسیاری از کشورها را به گردش درآوردهاند.
مسئول بهرهبرداری ادارهکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی، عنوان کرد: در همین راستا و به منظور درآمدزایی مرتعداران و مجریان، طبق تفاهمنامه منعقد شده میان ادارهکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد و شرکت دارویی زردبند کشت گیاهان دارویی در منطقه تنگ سرخ شهرستان بویراحمد در حال انجام است.
وی افزود: با مشارکت و همکاری شرکت دارویی زردبند، مرتعداران و نظارت اداره منابع طبیعی جهت احیاء و توسعه گیاهان دارویی در عرصههای ملی و توانمندسازی جوامع محلی، پس از هماهنگیهای به عمل آمده از منطقه بازدید شد.
این مسئول ادامه داد: بررسیهای لازم توسط کارشناسان منابع طبیعی و شرکت زردبند انجام و پس از تبادل نظر، اطلاعات و معلومات، هماهنگی با مرتعداران و انتخاب عرصههای مستعد، کشت گیاهان دارویی در این منطقه انجام شده است.
باقری، سنیل الطیب، شیشا، گل ختمی، مرزه، مریم گلی، آویشن باغی، ماریتیغال، خرگوشک، خار مقدس، بومادران و کرفس کوهی را از جمله گیاهان کشت شده در این طرح نام برد.
وی در ادامه گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی کهگیلویه و بویراحمد میتوان با کشت این گیاهان و سرمایهگذاری روی آنها شاهد تحولی عظیم در اقتصاد استان باشیم.
کارشناس بهرهبرداری ادارهکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد، شناسایی گونههای متناسب با عرصههای منابع طبیعی در شرایط دیم، حفظ، احیاء، توسعه و بهرهبرداری بهینه از رویشگاههای موجود با برنامهریزی اصولی و علمی را از اهداف این کار عنوان کرد.
وی یادآور شد: ایجاد اشتغال، افزایش درآمد مجریان، ارتقاء وضع معیشتی مرتعداران، حفاظت، احیاء و نگهداری منابع طبیعی تجدید شونده، کاهش تعداد دام متکی و افزایش توان تولیدی مراتع از دیگر اهداف انجام این کار است.
https://medplant.ir/?p=23710