به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، سید علیاکبر هاشمیراد اظهارکرد: جهاددانشگاهی استان البرز به واسطه پشتوانه پژوهشکده گیاهان دارویی خود سال گذشته تصمیم به ورود در عرضه طب سنتی و راهاندازی مرکز تخصصی طب سنتی در استان گرفت.
وی خاطرنشان کرد: براین اساس رایزنیهایی با علوم پزشکی استان و نظام پزشکی استان انجام شد تا مجوزهای لازم برای راهاندازی این مرکز صادر شود.
هاشمیراد افزود:کار تا جایی پیش رفت که رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان برای اینجانب به عنوان عضو شورای راهبردی طب سنتی استان حکمی صادر کرد.
وی ادامه داد: فرایند راهاندازی این مرکز خوب پیش میرفت ولی متاسفانه نظام پزشکی شروع به مخالفت کرد و این مخالفتها باعث شد تا جهاد دانشگاهی به طور موقت از راهاندازی این مرکز صرف نظرکند.
این مسئول تصریح کرد: جهاد دانشگاهی اساتید مطرحی در حوزه طب سنتی دارد و به واسطه پژوهشکده گیاهان دارویی خود میتواند نقش به سزایی در توسعه طب سنتی در استان داشته باشد.
هاشمی راد گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده بناست جهاد دانشگاهی در سال جاری مساله راهاندازی مرکز تخصصی طب سنتی را از سر بگیرد و این بار از طریق دانشگاه علوم پزشکی وارد شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان البرزگفت: درحال حاضر تعداد قابل توجهی عطاری دراستان فعالیت دارند که این تعداد حتی از داروخانههای طبی استان هم بیشتر است.
وی اضافه کرد: فعالیت در عطاری علاوه بر اینکه به تجربه نیاز دارد به دانش و تخصص نیز نیاز دارد و صرفا یک عطار نمیتواند بر پایه اطلاعاتی که سینه به سینه به وی منتقل شده داروی گیاهی مناسبی تجویز کند.
وی در پایان گفت: براین اساس فعالان این بخش نیز نیاز به آموزش نیازدارند تا بتوانند بهترین داروی گیاهی را به مراجعه کنندگان عرضه کنند.
https://medplant.ir/?p=22776