به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، دکتر سعید احمدیزاده اشاره به اجرای طرح ارتقاء کیفیت زرشک در خراسانجنوبی گفت: در این طرح به کشاورزان آموزشهای صحیح جمع آوری زرشک در قالب سبدهای مخصوص و به صورت شاخه (خوشه) چینی داده میشود.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در بحث جمعآوری زرشک وجود دارد، این است که کشاورزان در زمان برداشت زرشک را در پارچههای نامناسب جمعآوری کرده که خواص و کیفیت آن از میان میرود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی گفت: با اجرای این طرح از ۱۰ تا ۳۰ درصد ضایعات جلوگیری میشود.
احمدیزاده با بیان اینکه امسال یکسری روستای فعال را انتخاب کردهایم، گفت: حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ کشاورز در ۱۰ روستا به صورت مستقیم آموزش دیدهاند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسانجنوبی اظهار کرد: این طرح با همکاری جهاد کشاورزی، کانون زرشک و عناب و دهیاران اجرا میشود.
احمدیزاده با بیان اینکه برند زرشک سالم ایران با عنوان محصول ارگانیک وارد بازار میوه و ترهبار میشود، گفت: معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور نیز در سفر به استان از این طرح استقبال کرد.
https://medplant.ir/?p=17886