×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : دوشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی در گفتگو با سلامانه:
۱۰۰ سال در طب سنتی عقب افتادیم

سلامانه :طب سنتی ریشه در فرهنگ پزشکی ما دارد اما این طب،‌ تا چه اندازه در کشورمان پیشرفت کرده است و آیا تنها محدود به تجویز دم‌نوش‌ها و مصرف گیاهان دارویی می‌شود؟

دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی در پاسخ به این سوال به خبرنگار پایگاه خبری سلامانه گفت: «طب سنتی از سال ۱۳۸۶، به‌طور رسمی وارد دانشگاه تهران شد و از آن سال، دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، ایران و شاهد، اقدام به جذب دانشجوی طب سنتی از میان پزشکان عمومی و داروسازان کردند».

در حال حاضر، فارغ‌التحصیلان این رشته مشغول به کار و حدود ۴۰۰-۳۰۰ نفر هم مشغول به تحصیل در رشته طب سنتی هستند تا بتوانند طب بوعلی سینایی را در کشور گسترش دهند و به مردم در این زمینه خدمت کنند.

این استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: «آکادمیک شدن طب سنتی به معنای ورود آن به دنیای پزشکی و عرصه سلامت است. یعنی ما شاهد اعتمادسازی و تولید داروهای گیاهی در راستای گسترش علمی و صحیح طب سنتی هستیم تا جایگاه، طب سنتی در کشورمان، دوباره احیا و حفظ شود».

کردافشاری معتقد است که فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌ها و مسولان کشور درباره طب سنتی،‌ شرایطی برای مردم ایجاد می‌کند که آنها، این طب را به عنوان یک روش درمانی، انتخاب کنند و خودشان تصمیم بگیرند که بیماری‌شان را با طب مدرن درمان کنند یا طب سنتی.

«متاسفانه، ما ۱۰۰ سال در طب سنتی عقب افتادیم و باید تلاش کنیم تا با طی کردن مسیرهای علمی روز، دوباره این طب را در کشورمان احیا کنیم. ما با ایجاد رشته‌های دانشگاهی در زمینه تدریس و تحصیل طب سنتی و تولید گیاهان دارویی، گام بزرگی در جهت پیشرفت این طب برداشته‌ایم».

  1. محمد

    برای اثبات حرف خودم
    صحبت های یکی از این
    phd دارهای طب سنتی را گوش کنید
    می بینید که چقدر از اصطلاحات طب غربی برای توضیح بیماری های تعریف شده در طب ایرانی استفاده می کنن

  2. محمد

    حتما محمد عزیز لینک شما را می خوانم
    البته اگر همین هندی ها و پاکستانی ها نبودن
    ما رنگ خیلی از کتاب اصیل طبی را نمی دیدیم
    فقط یک از کتاب ها نوشته های حکیم اعظم خان هستش .
    البته ان ها برای طب خود سازمانی هم دارن انج ور که می دانم قرار بود یک سازمانی برای طب ایرانی تاسیس بشوذ اما باز هم سیاسی کاری ضربه وارد کرده بر یپکره نحیف طب ایرانی
    و از لینکی که ضمیمه کردی هم سپاس گذارم

  3. محمد

    من هم تا حدودی موافقم. الان در هند حتی لیسانس طب سنتی هم وجود داره تا افراد با استعداد و علاقه مند بتونند تحصیل کنند. این خبر رو بخونید:
    http://medplant.ir/16456/%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86

  4. محمد

    حیفه که این رشته را محصور در دوره تخصص کردن ان هم فقط برای دکترینی که طب غربی خواندن و هفت سال تاثیرات هاریسون رادر ذهن دارن می خواهند روش ابن سینا را زنده نگه دارن!!!
    برای من جای شک و تردید است

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.