به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سیستان و بلوچستان، سیدرضا صمیمی در اینباره افزود: درحال حاضر بیش از ۱۵۰ هزار اصله نهال آلوئه ورا در سطح ۶۰ هکتار در بخش مرکزی نیکشهر کاشت شده است.
وی بیان کرد: از هر اصله نهال بین دو تا چهار کیلوگرم برگ آلوئه ورا برداشت میشود.
صمیمی افزود: تولید این گیاه علاوه بر مصرف داخلی به استانهای خراسان رضوی و تهران نیز صادر میشود.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری نیکشهر در ادامه خاطرنشان کرد: از فرآوردههای برگ آلوئه ورا بهصورت خوراکی و موضعی برای درمان بیماریهای دیابت، قند خون، سوختگی و ناراحتیهای پوستی استفاده میشود.
وی افزود: شهرستان نیکشهر علاوه بر تولید این گیاه رویشگاه مناسبی از انواع گیاهان دارویی نیز است.
صمیمی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت گیاهان دارویی برنامههای ویژهای برای توسعه کشت و پرورش این گیاهان توسط کشاورزان به اجرا گذاشته شده است.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری نیکشهر گفت: شهرستان نیکشهر یکی از غنیترین فلورهای جنگلی را دارد، گیاهان درختی و درختچهای زیادی در اسکوپهای منابع جنگلی شهرستان نیکشهر وجود دارد که یکی از این گیاهان آلوئه ورا با نام محلی( کردرواه یا کرزه ارواح) است.
وی خاطرنشان کرد: آلوئه ورا گیاهی علفی و چند ساله با برگهای ضخیم، گوشتی و دراز است. حاشیه برگهای آن کمی پیچ و خمدار و دارای تیغ است. گلهای آن بهصورت خوشهای زیبا در انتهای محور ساقه گلدار و به رنگ سبز مایل به زرد قرار دارند.
https://medplant.ir/?p=14554