به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری تسنیم از رودبار، کرامت علیدادی سطح زیر کشت حنا در شهرستان رودبار را هفت هزار و ۵۰۰ هکتار عنوان و اظهار کرد: در یک سال زراعی، به طور متوسط در هر هکتار هفت تن حنای خشک برداشت میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت: شرایط آب و هوایی و خاک شهرستان رودبار، برای کاشت حنا بسیار مطلوب است، به طوریکه کشاورزان زیادی به کشت این محصول روی آوردهاند.
علیدادی با اشاره به مزیتهای محصول حنا، تصریح کرد: یکی از این مزیتها این است که این درختچه عمر چند ساله دارد.
وی با بیان اینکه حنا از اواسط اسفندماه کشت میشود، بیان کرد: حنا در بحث اقتصاد کشاورزان نقش بسیار خوبی دارد، اما به سبب عدم وجود صنایع فرآوری و بستهبندی، این محصول توسط واسطهها و دلالان با قیمت ناچیز خریداری میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان رودبار گفت: متاسفانه این محصول در استانهای دیگر فرآوری و به اسم آنها به مصرف داخلی میرسد و یا صادر میشود.
علیدادی نبود صنایع مکانیزاسیون کاشت، داشت و برداشت بهویژه کارخانه خشککن برگ حنا را از دیگر مشکلات کشاورزان این منطقه عنوان و تصریح کرد: نبود بذر اصلاح شده حنا در منطقه از دیگر مشکلات محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: با تلاشهای مرکز تحقیقات منطقه و معاونت تولید گیاهان سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان، تحقیقات برای تولید بذر اصلاح شده، تاریخ مناسب کاشت، تاریخ مناسب برداشت و آفتها و امراض گیاه حنا آغاز شده است.
https://medplant.ir/?p=14248