به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از فارس، این حرکت که از سوی کارشناسان و متخصصان سازمانها و دستگاههای ذیربط اجرایی مورد تایید قرار گرفته است از کیفیت بسیار زیادی برخوردار بوده و بازده اقتصادی بالایی به دنبال دارد.
علی قنبرزاده در این باره اظهار داشت: از سال ۱۳۷۹در ارتفاع بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ متر از سطح دریا در روستای گریوه شهرستان بابل در ۲۰ هکتار از اراضی شیبدار و سنگلاخی اقدام به تولید گیاهان دارویی کردم.
وی افزود: ۱۰ هکتار از این اراضی به کشت گل محمدی،یک هکتار بیدمشک، ۱٫۵ هکتار زرشک و بقیه به گیاهان خودرو اختصاص دارد.
تولید کننده گیاهان دارویی با اشاره به اینکه درآمد سالانه این طرح بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان است،اذعان داشت: در این طرح برای۵۰ نفر اشتغالزایی شده که پنج نفر به صورت دائم فعالیت داشته و بیمه هستند.
قنبرزاده اجرا این طرح را سبب ایجاد انگیزه برای روستاییان به ویژه جوانان جویای کار دانست و تصریح کرد: اجرای این طرح در منطقه سبب شد تا جوانان منطقه اقدام به تشکیل شرکت تعاونی گل گستر روستایی کنند و تشویق به انجام فعالیت اقتصادی در تولید گیاهان دارویی در منطقه شوند که به دلیل عدم حمایت کافی از سوی مسئولان جوانان را برای ادامه کار دلسرد کرده است.
وی با اشاره به اینکه روستای گریوه بیش از ۱۲۰ خانوار ساکن دارد،گفت: با اجرای پروژه توانستم جوانان جویای کار منطقه و همچنین مناطق اطراف را جذب کرده که در بین آنها کارشناسان و متخصصان نیز دیده میشوند.
قنبرزاده خواستار رفع محرومیت منطقه و رفع مشکل صعبالعبور بودن جادههای مسیر گریوه شد و بیان داشت: اگر دولتمردان وارد عرصه شوند و حمایت میدانی داشته باشند نه تنها محرومیت از چهره منطقه زدوده میشود بلکه زمینهای زیادی به زیر کشت گیاهان دارویی میرود و کمکی به اقتصاد کشور و هم معیشت مردم منطقه میشود.
این تولید کننده گل وگیاهان دارویی در مازندران بیان داشت: این امر زمینه مشارکت مردم در کنار دولت برای حرکت ملی در راستای بحرانزدایی است و در صورت حمایت و توسعه وسیع به صورت علمی، فنی و کارشناسی در سطح میلیونها هکتار از زمینها و منابع کم بازده نقاط کوهستانی و شیبدار که از شرایط آب و هوایی و اقلیمی ویژهای برخوردار هستند، قابل اجرا ست.
قنبرزاده این اقدام را سبب احیای عوامل زیست محیطی دانست و گفت: این اقدام سبب جلوگیری از بحرانهایی چون فرسایش خاک،رانش زمین،وقوع سیلابها،تضعیف سفره آبهای زیرزمینی، خشکسالی،کاهش اکسیژن،گازهای گلخانهای و آلودگیهای آب و هوایی میشود.
وی خاطر نشان کرد: داشتن موقعیت کوهستانی،منطقه ممتاز گردشگری،عالیترین وضعیت برای اشتغالزایی پایدار و غیر کاذب،رفاه معیشت مردم و جلوگیری از مهاجرت به شهرها از مهمترین عوامل لزوم توجه به این طرح است.
این تولیدکننده گل و گیاهان دارویی مازندران گفت: اجرا این طرح میتواند اقدام موثری در فراهم کردن شرایطی برای بازگشت مجدد از شهرها به روستاها بوده و بخش عظیمی از معضلات و دغدغه های موجود را ریشهای و بنیادی کاهش دهد، چرا که صنعت گردشگری یکی از صنایع پردرآمد و از بزرگترین منابع تولید اشتغال در جهان بوده که حدود یک دهم تولید ناخالص عالم از این صنعت گرانبها است و بیشک یکی از موفقیتآمیزترین شیوه در رفع معضلات گریبانگیر جامعه و خروج از کلان شهرها است.
https://medplant.ir/?p=14202
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
واقعا جالبه ، چطور میشه با آقای قنبر زاده تماس گرفت؟؟؟؟؟
اگه جواب بدین ممنون میشم