مدیرعامل شرکت سلامت گستران از تولید شیرینی‌های بدون قند غنی شده با گیاهان دارویی خبر داد.

امیر نگینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، اظهارکرد: شیرینی‌های بدون قند توسط عصاره‌ و اسانس‌های طبیعی گیاهان دارویی غنی شده و جزء دسته‌ محصولات فراسودمند حساب می‌شود.

وی ادامه‌داد: خواص گیاهان دارویی به شیرینی‌های بدون قند اضافه شده و باعث غنی شدن محصول شده‌است.

مدیرعامل شرکت سلامت گستران افزود: با استفاده از گیاهان دارویی در شیرینی‌های بدون قند، خواص سنتتیک، مواد شیمیایی، نگه‌دارنده و رنگ‌دهنده در این محصولات استفاده نشده ‌است و  گیاه دارویی مورد استفاده عامل افزایش ماندگاری محصول می‌شود.

نگینی با اشاره به تولید انگشت‌پیت‌های مورد استفاده در طب سنتی تصریح‌کرد: این انگشت‌پیت‌ها حالتی از دارو می‌باشد.

وی با بیان اینکه تولید این محصولات حاصل زحمات تیم پنج‌ نفره عضو مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان است، خاطرنشان‌کرد: این تیم کاری تحت عنوان شرکت سلامت گستران با نظارت انجمن علمی گیاهان دارویی به فعالیت می‌پردازد.

مدیرعامل شرکت سلامت گستران با اشاره به محصول دیگر این شرکت تحت عنوان سوهان بدون قند  افزود: این محصول نیز با همکاری مرکز علمی کاربردی عتیق و گز سکه تولید شده‌است.

نگینی با بیان اینکه سوهان بدون قند با گیاه سویا شیرین شده، ادامه‌داد: شماره ثبت این محصول که در تاریخ ۹۰/۲/۱۲  به ثبت رسیده ۶۹۷۲۹ می‌باشد.