×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

محققان آمریکایی می گویند، اسفناج علاوه بر این که غنی از ویتامین C و روی است، خطر بروز سرطان روده را نیز کاهش می دهد. به نقل از سایت «MSN»، مصرف گیاهان سبز و برگ دار تاثیر ماده سرطان زای موجود در گوشت پخته شده را کاهش می دهد.
محققان تاثیر پیچیده و بیولوژیکی ماده سرطان زا بر کروموزوم ها را بررسی می کنند. نتایج آزمایشی که روی نمونه های آزمایشگاهی انجام شد بیانگر این است که مصرف این گیاه احتمال بروز تومور روده بزرگ را از ۵۸ به ۲۳ درصد کاهش می دهد. شکل گیری سرطان یک روند پیچیده است که در آن سلول های آسیب دیده از طرق مختلف به وجود می آیند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.