تولید شیرینی‌های آنتی‌اکسیدانی از عصاره هسته انگور

بهره‌گیری از آنتی‌اکسیدان‌ها با گنجاندن میکروکپسول‌های آنتی‌اکسیدانی هسته انگور در محصولات پخته شده امکان‌پذیر شد.

گروهی از محققان با انجام تحقیقات خود و بهره‌گیری از دانه‌های انگور توانستند اقدام به تولید شیرینی‌های آنتی‌اکسیدانی غنی شده از دانه‌های انگور کنند.

براساس این تحقیق که یافته‌های آن در نشریه علوم و صنایع غذایی منتشر شده است، این شیرینی‌های غنی شده دارای طعمی مطلوب بوده و سطح آنتی‌اکسیدانی آنها تا ۱۰ برابر بیشتر از شیرینی‌ها و بیسکویت‌های معمولی است.

نتایج حاصل از این تحقیق می‌افزاید: برای غلبه بر طعم تلخ و گس عصاره این دانه و بی‌ثباتی آن به گرما در این تحقیق از فرایند ریزکپسوله کردن استفاده شده است که در آن به جهت محافظت از آنتی‌اکسیدان‌های هسته انگور در برابر تغییرات ناشی از گرما و نیز پوشاندن عطر و طعم آن دانه‌های انگور آنتی‌اکسیدانی توسط مخلوطی از ترکیبات در مقیاس میکروسکوپی پوشش داده می‌شود.

نتایج دیگر این تحقیق حاکیست: عصاره دانه انگور سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست و دارای اثرات مفیدی در سلامت انسان از قبیل پیشگیری از بیماری‌های قلبی – عروقی و سرطان است که این خواص به لزوم استفاده از آن در صنایع غذایی تأکید می‌کند.


کلیدواژه ها :