×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

بررسی انواع کمردرد ها و علت ها و راههای پیشگیری و درمان گیاهی آن

                                                    کمر درد

 

قسمت اعظم کمر دردها از سوء هضم است و یک قسمت هم ناشى از تشنج عصبى است. درد ناشى از تشنج عصبى در اثر فکر است. ناراحتیهاى فکرى و عاطفى باعث مىشود که بر عضلات اصلى ستون فقرات فشار فوق العاده وارد آید. گاهى کمر درد منشاء روانى دارد.

اصولا چهار نوع کمر درد وجود دارد (١) کمر درد تلگراف شده. (٢) کمر درد ناشى از حرارت. (٣) کمر درد ناشى از خستگى و فشار عضلانى. (۴) و بالاخره کمر درد عاطفى و روانى.

کمر درد تلگراف شده، کمر دردى است که در اثر وجود یک بیمارى در عضو دیگر بدن پدید مىگردد. مثلا ممکن است درد پانکریاس، معده کبد، ریه، اسپرز، پرستات، کلیه و کیسه صفرا به کمر انتقال یابد و به اصطلاح تلگراف شود!

در بیماریهاى مسرى از قبیل آنفلونزا و مننژیت و فلج اطفال، درد کمر عارض می شود. در مسمومیت غذایى هم ممکن است کمر بشدت درد کند.

خانمهائى هم که گرفتار بی نظمى رگل ماهانه هستند ممکن است مبتلا به کمر درد شوند. وجود تومرو کیسه در زهدان هم کمر درد تولید می کند.

چه کنیم که مبتلا به کمر درد نشویم؟

براى جلو گیرى از ابتلاء به کمر دردهاى عادى باید اقدامات زیر را انجام دهیم:

١ – از دولا دولا راه رفتن و در حال قوز نشتن پرهیز کنیم و سعى نمائیم همیشه مستقیم راه برویم و نفسهاى عمیق بکشیم تا قلب و معده درست کار کند و خون به طرز صحیح در بدن جریان یابد.

٢ – باید از پوشیدن لباس تنگ و کفش تنگ بپرهیزیم، مخصوصا خانمها باید به این نکته بیشتر توجه کنند و تندرستى خود را به خاطر کفشهاى پاشنه بلند و سوتین و کمربند تنگ به خطر نیندازند.

٣ – در موقع نشستن پشت میز، سعى کنیم همیشه با مستقیم نشستن، شانه و کمر خود را در حال استراحت نگاه بداریم و گاه گاهى وضع نشستن خود را تغییر بدهیم تا از فشار عضلات جلو گیرى نموده باشیم. اطمینان حاصل کنیم میز و یا صندلى بیش از اندازه بلند و یا کوتاه نیست و مىتوانیم روى آن راحت بنشینیم.

۴ – هر روز بطور منظم، به اندازه کافى ورزش کنیم. مخصوصا اطفال را وادار کنیم به اندازه کافى ورزش کنند تا عضلات پشت کمر شان نیرومند شود.

در موقع خواب اطمینان حاصل کنیم که در بستر صاف و فرو نرفته می خوابیم. وجود هر نوع فرو رفتگى در بستر خواب موجب وارد آمدن فشار بر کمر است. افرادى که نسبت به کمر درد حساسیت دارند بهترست روى تخت خواب صاف چوبى و یا روى زمین بخوابند.

۶ – اگر نسبت به کمر درد حساسیت داریم باید از برداشتن بارهاى سنگین به کلى بپرهیزیم و اگر سالم هستیم در موقع برداشتن بار سنگین، زانوها را خم کنیم و در حالى که پشتمان را مستقیم نگاه داشته‌ایم، بار را طورى بر داریم که

فشار بیشتر روى زانو و بازو وارد آید نه بر کمر. خم کردن گردن در موقع برداشتن بار سنگین موجب می شود که فشار فوق العاده بر کمر وارد آید و احیانا به آن صدمه برسد.

                                                         

درمان گیاهی

خوردن اسفناج پخته براى درد کمر مفید است.

آب لیمو کمر درد تسکین می دهد.

براى درد کمر ضماد نخود، داروئى مجرب است که باید آن را در محل درد گذاشت.

حلواى سوهان براى درد مفید است.

جوشاندهء عناب خشک به مقدار ٣٠ تا ۴٠ گرم در یک لیتر آب، براى درمان کمر درد مفید است.




طبقه بندی:
درمان گیاهی
، 
بیماری شناسی
، 

برچسب ها:
کمردرد،
پیشگیری از کمردرد،
درمان گیاهی،
علت کمردرد،
طب سنتی،
دارو های گیاهی،

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.