×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

استفاده از آلوی خشک، از زمان مصریان باستان متداول بوده است.در قرن ۱۲ آلوی خشک توسط صلیبی ها از سوریه به اروپا آورده شد.ویتامین «C» آلو به جذب آهن کمک می کند.

▪ به نوشته سایت «استیدی هلث»، میزان بالای آنتی اکسیدان موجود در آلو مانع از پیری زودرس می شود.
▪ ویتامین A موجود در آن که به شکل بتاکاروتن است، نقش مهمی در مقابله کردن با بیماری ها دارد.
▪ پتاسیم آن اختلال قلب را درمان و فشارخون را به میزان طبیعی حفظ می کند.
▪ فیبر قابل حل، احساس سیری طولانی تری به فرد می دهد.
▪ فیبرهای غیرقابل حل در آن، با پرورش باکتری های مفید در روده ها، میکروب ها و عاملان دیگر بیماری را از بین می برد.
▪ با حفظ عملکرد منظم روده ها، خطر بروز سرطان کولون و هموروئید را کاهش می دهد.
▪ فیبر و پکتین در آن میزان کلسترول را کاهش می دهد.
▪ مصرف منظم آلوخشک، خطر پیشروی تصلب شرائین و حمله قلبی را کاهش می دهد.
▪ منبع عالی ویتامین B۶ است که میزان انرژی و سوخت و ساز را افزایش می دهد و عملکرد مغز را تقویت می کند.
▪ علایم افسردگی را از بین می برد.
▪ آهن موجود در آن در تولید گلبول های قرمز موثر است.
▪ از آن جا که میزان قند طبیعی آلو خشک بالاست، درمصرف آن نباید افراط شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.