×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

بادام زمینی متعلق به گروه بنشن هاست.این گیاه منبع غنی فیبر غذایی و کربوهیدرات شامل اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است.

به نوشته سایت «ehow»، مصرف بادام زمینی میزان افزایش قند و انسولین را در مبتلایان به دیابت نوع ۲ تنظیم می کند. مصرف حدود ۲۵ گرم بادام زمینی ۵ روز یا بیشتر در هفته ۲۷ درصد بیماری های مرتبط با قند را کاهش می دهد.

مصرف مواد غذایی غنی از نیاسین مانند بادام زمینی، از بدن در برابر بیماری هایی چون آلزایمر محافظت می کند.

به علت بالا بودن میزان کالری، بادام را جایگزین غذاهای چرب کنید نه این که به مواد غذایی دیگر اضافه کنید.

مصرف بادام زمینی خام باعث افزایش شیر مادران می شود.

کلسیم و ویتامین D آن برای سلامت استخوان و دندان مفید است. افرادی که قبل از دهه ۳۰ زندگی به میزان کافی کلسیم و ویتامین D جذب کرده اند، کمتر دچار پوکی استخوان در سال های بعد زندگی خود می شوند.

ماده ای به نام« بیوفلاوانوئید رسوراترول» در بادام زمینی که در انگور نیز موجود است، جریان خون به مغز را ۳۰ درصد افزایش می دهد، بنابراین به طور چشمگیری خطر سکته را کاهش می دهد.

چربی های مفید موجود در آن، کلسترول خون را کاهش می دهد.

مصرف بادام ۲ روز یا بیشتر در هفته خطر سرطان روده را با ۵۸ درصد در زنان و ۲۷ درصد در مردان کاهش می دهد.

هر ۲۸ گرم بادام زمینی حاوی ۹ گرم فیبر است که ۹ درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

کلسیم موجود در آن خطر، بروز آرتریت و ناراحتی های مفصلی را کاهش می دهد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.