به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از مهر، روغن کانولا سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و مشخص شده که برای افراد چاق و مبتلا به دیابت دارای فواید زیادی است. همچنین در برخی مطالعات هم، مصرف آن با کاهش ریسک سرطان و افزایش هوش در کودکان مرتبط دانسته شده است.

نتایج یک مطالعه دیگر نشان داده است گنجاندن روغن کانولا در رژیم غذایی سالم به کاهش چربی های شکمی در مدت ۴ هفته کمک می کند.

محققان معتقدند چربی های مونواشباع نشده در روغن کانولا به کاهش چربی دور شکمی کمک می کند؛ چربی های دور شکمی با افزایش خطر بیماری قلبی-عروقی و مشکلاتی نظیر سندروم متابولیک و دیابت مرتبط هستند.

در یک آزمایش شامل بیش از ۱۴۰ نفر، شرکت کنندگانی که رژیم غذایی شان حاوی نان پخته شده با روغن کانولا بود شاهد کاهش قابل توجه میزان گلوکز خون و کلسترول بد یا LDL خون شان بودند.

محققان عنوان می کنند که روغن کانولا تنها حاوی ۷ درصد چربی اشباع شده است که کمتر از روغن زیتون است. همچنین به خاطر میزان بالا اسید چرب امگا۳ آن، مصرف این روغن بسیار برای سلامت مفید است.

امگا۳ مولفه اصلی رشد مغز بوده و در درمان افسردگی مفید است. همچنین این اسیدچرب برای کاهش خطر اکثر بیماری های قلبی-عروقی و مشکلات مغزی هم مفید تلقی می شود.

در مطالعه محققان دانشگاه ایالتی داکوتای جنوبی آمریکا هم مشخص شد روغن کانولا موجب کاهش اندازه و شیوع تومورهای روده در موش ها شد.