به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری فارس از مشهد ، قدیر رجب‌زاده افزود: اجرای پایلوت‌های صنایع غذایی تنها راه ورود نتایج پژوهشی به بازار و پیاده‌سازی آن در مقیاس صنعتی است که در این مسیر فرایندها از مقیاس آزمایشگاهی به مقیاس تولیدی تبدیل شده و بیشتر چالش‌های مربوط به خط تولید قبل از سرمایه‌گذاری هنگفت مشخص و چاره‌اندیشی می‌شود.

 

وی از بررسی نحوه درمان دیابت با گیاهان دارویی در مشهد از طریق راه‌اندازی مقیاس نیمه صنعتی در این پژوهشکده خبر داد، ادامه داد: در فاز اول راه‌اندازی این پایلوت، بر اجرای طرح‌های تحقیقاتی در زمینه صنعت نان تمرکز شده است.

 

عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: تولید اینولین از ریشه برخی از گیاهان دارویی برای کاهش سطح گلوکز خون و افزایش پاسخ بدن به انسولین در درمان بیماران دیابتی نوع ۲ طرح دیگری است که فاز نیمه صنعتی آن در این پایلوت در حال اجرا است.

 

رجب‌زاده بیان کرد: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای این مقیاس، امیدوارم در آینده‌ای نزدیک شاهد مشارکت بیشتر بخش خصوصی برای تبدیل دستاوردهای پژوهشی به محصول تجاری از این طریق باشیم.