به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از مستند ویژه سومین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران، بررسی ها نشان داده است که برگ های مورینگا یک غذای وی‍ژه برای انسان محسوب می شوند زیرا میزان پتاسیم آنها ۴ برابر موز است، ۱۴ برابر شیر کلسیم دارند، ۴ برابر جو دارای فیبر هستند، ۹ برابر اسفناج دارای آهن می باشند، ۲ برابر هویچ ویتامین آ دارند و ۲ برابر ماست دارای پروتئین هستند. این ویژگی های منحصربفرد مورینگا سبب شده است که خانم پریل جارت (Pearl Jarrett) نوعی نوشیدنی فراسودمند جهت سلامت پوست و مو با نام CLUO (در زبان لاتین به معنای خالص و پاکیزه است) ابداع نماید که در آن از عصاره برگ های مورینگا و استویا استفاده شده است. مهمترین مشکل در راه ساخت این نوشیدنی، طعم نامطبوع عصاره برگ های مورینگا بود که او با افزودن مخلوط چند گیاه (میوه گل ساعتی، پاپایا، انبه، گل ختمی و …) به نوشیدنی، سبب بهبود طعم و رنگ آن گردید.


اردوهای گیاهشناسی، کلاس طب سنتی، آموزش گیاهان دارویی در: ((آموزشگاه جوانه سبز))
کلیدواژه ها : ,