×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تولید نوشیدنی از عصاره برگهای مورینگا جهت سلامت پوست و مو

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از مستند ویژه سومین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران، بررسی ها نشان داده است که برگ های مورینگا یک غذای وی‍ژه برای انسان محسوب می شوند زیرا میزان پتاسیم آنها ۴ برابر موز است، ۱۴ برابر شیر کلسیم دارند، ۴ برابر جو دارای فیبر هستند، ۹ برابر اسفناج دارای آهن می باشند، ۲ برابر هویچ ویتامین آ دارند و ۲ برابر ماست دارای پروتئین هستند. این ویژگی های منحصربفرد مورینگا سبب شده است که خانم پریل جارت (Pearl Jarrett) نوعی نوشیدنی فراسودمند جهت سلامت پوست و مو با نام CLUO (در زبان لاتین به معنای خالص و پاکیزه است) ابداع نماید که در آن از عصاره برگ های مورینگا و استویا استفاده شده است. مهمترین مشکل در راه ساخت این نوشیدنی، طعم نامطبوع عصاره برگ های مورینگا بود که او با افزودن مخلوط چند گیاه (میوه گل ساعتی، پاپایا، انبه، گل ختمی و …) به نوشیدنی، سبب بهبود طعم و رنگ آن گردید.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.