زردچوبه پادشاه همه ادویه‌ها است و خاصیت ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی، ضد سرطان، و ضد قارچ دارد.

فلفل حاوی کپسایسین است و بسیار مفید برای دستگاه گوارش و مشکلات گردش خون محسوب می‌شود.

زنجبیل به مبارزه با التهاب و درد عضلات می‌رود و درمان خستگی است. ضمن این که باکتری‌های مفید روده را حفظ می‌کند و کمک بزرگی است برای هضم غذا.

دارچین قند خون را کاهش می‌دهد و حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که می‌تواند آسیب‌های سلولی ناشی از بیماری‌های مزمن را کاهش دهد.

میخک غنی از آنتی اکسیدان است و به جنگ رادیکال‌های آزاد بدن می‌رود. همچنین یک ضد قارچ محسوب می‌شود.

رزماری نیز حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و فلاونوئیدهای موجود در آن مانع رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.


اردوهای گیاهشناسی، کلاس طب سنتی، آموزش گیاهان دارویی در: ((آموزشگاه جوانه سبز))