به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از پایگاه خبری سلامانه، چای سبز نیز خاصیت مشابهی دارد و مشخص شده افرادی که روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز می‌نوشند به دلیل کاتچینی که در این نوشیدنی وجود دارد کمتر در معرض سرطان‌های دستگاه گوارش هستند.

 زردچوبه ادویه‌ای است که در ترکیب ادویه کاری هم وجود دارد و بررسی‌های انجام شده در سال ۲۰۱۵ اثبات کرد رژیم‌های غذایی که در آن از این ادویه به اندازه و نه به افراط استفاده می‌شود می‌تواند به نوعی از ابتلای فرد به سرطان کبد پیشگیری کند.

کاتچین از بروز دیابت، التهاب‌های حاد و استرس اکسیداتیو پیشگیری می‌کند. تمام این مسائل بویژه در افراد چاق مسبب رشد تومورهای سرطانی است.

منبع: medisite


اردوهای گیاهشناسی، کلاس طب سنتی، آموزش گیاهان دارویی در: ((آموزشگاه جوانه سبز))