به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایرنا، نرگس رمضانی اظهار کرد: این گیاه دارویی هر ساله توسط کشاورزان منطقه مرکزی و در برخی از مزارع حومه شهرستان کشت می شود که میانگین برداشت کاسنی ۴ تن برگ در هر هکتار است.
وی افزود: با توجه به نیاز آبی کم این محصول، مقرون به صرفه بودن و سازگاری آن با شرایط کویری منطقه ؛ کاشت این محصول در مزارع شهرستان رو به افزایش است.
رمضانی زمان برداشت این محصول را از اواخر خرداد تا پایان شهریورماه اعلام و تصریح کرد: از گیاه دارویی کاسنی برای تهیه عرق کاسنی و همچنین ساخت دارو استفاده می شود.
گیاه کاسنی دارای طبیعت سرد و تر است و از ویژگی ها و خواص دارویی آن می توان به برطرف کنندگی تشنگی مفرط، تب بر، درمان دیفتری، تصفیه خون و درمانگر بیماری های پوستی اشاره کرد.
شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه اصفهان دارای ۳ هزار هکتار زمین باغی و ۱۱ هزار هکتار زمین زراعی است.


اردوهای گیاهشناسی، کلاس طب سنتی، آموزش گیاهان دارویی در: ((آموزشگاه جوانه سبز))